Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.234
- 12.978
- 2.658
Ederson'un ihtiyacı olan şey yeni bir macera bence. Bizde daha motive oynayacaktır. City'nin takım olarak da gazı kaçık 1-2 senedir.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ederson'un ihtiyacı olan şey yeni bir macera bence. Bizde daha motive oynayacaktır. City'nin takım olarak da gazı kaçık 1-2 senedir.

6-7 olur.Ankete oy verelim.
son iki senede bizimle en ufak bir dedikodusu bile çıkmış kaleciler içindeOrtalama derken kimlerin ortalaması? Tamamen tüm kaleciler arasında "ortalama" mı? Yoksa sadece Avrupa'daki tüm ülkelerdeki top ligler için ortalama mı? Yoksa 5 büyük ligdeki tüm takımlar için ortalama mı? CL takımları için ortalama mı? EPL'nin iddialı takımları için ortalama mı?
AWB alma ihtimalimiz nedir?
Al Nassr forumu degil cunku12m+ şıkkı yok.
Benden pas
Kullandık 6-6.5 diyorum ben.Ankete oy verelim.
Ara gazi verip kaleci, sagbek ve stoperi halledelim sonra vitesi boṣa alip firsat kovalayalim derimtransferde debriyaja basalım diyenler??
O mumkunse hic karismasin ve yakin zamanda istifasini sunsun, daha oyuncu ikna edemeyen adami transfere gonderirsek gecen sene oldugu gibi zit pit kimlerden ret yedigi konusunda haber olacaktir.Diğer transferler de aynı şekilde
İşin tadı kaçmaya başladı
2.maça çıkacağız ligde
O Hatipoglu denen yönetici ne iş yapıyor. Bacağı sakat felan demeyin normalde de ha varlığı ha yokluğu zaten
GS daha önce kiralık gönderdiği bir oyuncuya bundan sonraki kariyerinde başarılar tarzında bir paylaşım yaptı mı?
Ankete oy verelim.
Sirf normal maasi diye bakmaliyiz. KAP aciklamasinda ne yazarsa diye dusunmeliyiz.İmaj hakları dahil mi hariç mi oylayalım?
Sirf normal maasi diye bakmaliyiz. KAP aciklamasinda ne yazarsa diye dusunmeliyiz.
Anladim, onu sayma. Normal net maastan bahsediyorum, artik ek olarak imaj hakki falan olursa ne kadar olur orasini bilemem.Osimhen'de imaj haklarını da açıkladık ya, ondan sordum.
Donnaruma bonservisini alsın 20m imza parasını sıkalım. 7 de maaşHangisini seçerdiniz?
Ederson = 10m Euro bonservis, 7m Euro net maaş
Donnaruma = 20m Euro bonservis, 11m Euro net maaş
avrupa için düşünürsek muslera 12-13 sezonu hariç hiçbir zaman iyi olmadıMusleranin ilk 5 6 sezonu refleksleri muazzamdi. O sayede rahat ettirdi kac mac.
Ama son donemi ayni sekilde dedigin gibi aratmaz. 13 sezonlugun duygusalligi haricinde iyi hatirlanacak efsane oldu . Onun disinda istatistik olarak takilacak bir durum yok
Gecen sene her ilk top gol oluyordu, young boys maci bizim sahadaki felaketti