Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.123
- 23.599
- 2.393
Yalniz bizimkiler edersonu bırakıp costa'yi bitirirse avrupa transfer piyasası kitlenir. Donna got gibi kalır paris'de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün attık bu postu , + Trafford yeni aldılar diyenlere altyapıdan eski oyuncusu 2.ci kaleci yaparlar dedikM.City Donnarummayı alır, parası yeter, ihtiyacıda var
10 milyon bonservis bayağı iyi olur.Versinler o zaman bu nasıl haber sjsjsj
Ya osimhen gibi bi fırsattı işte city almasaydı son günlere kalsaydı olabilecek bi ihtimaldi çok alternatifi yoktuDonnaruma'yi alacağımızı zanneden arkadaşlari gördükçe şaşırıyorum.
Sonuç kaleciliği kötü
Onun yerine Donnaruma Sommer vesaire daha iyi olur yani
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Donnarumma citye gitmek istiyorsa bize 3m euro versinYalniz bizimkiler edersonu bırakıp costa'yi bitirirse avrupa transfer piyasası kitlenir. Donna got gibi kalır paris'de.
Katılıyorum CanTekil dusunmek yanlis acikcasi - ederson kac yil boyunca topu 10 saniyede geri kazanan bir takimin kalecisi
Hatta 2 4 3 1 gibi dizilime bile gidiyordu pep maclarda.
Gecen sezon city sivadi, haliyle epey gol yedi, bu surecte aman aman bir ozelligi olmadi edersonun kurtaris olarak.
ay hadi inşYalniz bizimkiler edersonu bırakıp costa'yi bitirirse avrupa transfer piyasası kitlenir. Donna got gibi kalır paris'de.
Uzak kaldim ederson neye istinaden bu kadar pozitiflesti
Kaleciliği vasat diyorlarman city de 372 maça çıkıp 311 gol yemiş gol yemediği maç sayısı 168 evet kötü kaleci 2 kere yılın kalecisi primier ligte seçilmiş copa amerikada ve şl altın karmaya girmiş ama kötü kaleci
[td width="40px"][td][/td][/td]
[td width="30px"][/td]
Edersonla anlaşıldığını sentinel kabilesindekiler de biliyodur zatenBu arada 13-14 temmuzdu galiba istanbuldaydim orada arkadasimin cocugu bizim yoneticinin cocuguyla ayni okuldaymis..Taa o zaman Ederson ve Osimhen bitti demisti bana hatta burda da yazdim...Muhtemelen oyuncu tarafiyla coktan anlasildi City beklendi .. hatta Ederson icin yillik 7 demisti ama is cok uzayinca kolpa diye dusundum o arada osimhen geldi
Ben Petrovic'i örnek olsun diye söyledim. Muslera'nın bize geldiği yaşta, kendisini kanıtlamış, 23-25 yaşlarındaki kaleci profili mevzu burda. Böyle bir isme gitsen, minimum 12 yılını filan garanti altına alıyorsun tuttuğu senaryoda. Bu tarz birinin maaşı max 2.5 olurdu.oan petrovici almak yani o kadar para gömmek osi trasnfer olmadığı için henüz riskti bence o yüzden kızmıyorum yönetime ayroca ederson varken petravic kim
Kesinlikle. Yav arkadas bir scout liste yapın alin satın. Tecrubeli ya da isim gene olsun ama listen olsun guzel genc. yok ederson yok coman yok lookman yok boey. Doue gibi isimler buldun tamam alamadın ama boyle liste yapBen Petrovic'i örnek olsun diye söyledim. Muslera'nın bize geldiği yaşta, kendisini kanıtlamış, 23-25 yaşlarındaki kaleci profili mevzu burda. Böyle bir isme gitsen, minimum 12 yılını filan garanti altına alıyorsun tuttuğu senaryoda. Bu tarz birinin maaşı max 2.5 olurdu.
Ederson'un 3 yıllık total maliyeti ile yukarıda örnek verdiğim profilin 5 yıllık total maliyeti aynı. Biri bir daha para kazanamayacağın kısa vaadeli çözüm, diğer para bile kazanabileceğin uzun vaadeli çözüm.
3e bıraksın koduğum Arapları10 milyon bonservis bayağı iyi olur.