Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada 13-14 temmuzdu galiba istanbuldaydim orada arkadasimin cocugu bizim yoneticinin cocuguyla ayni okuldaymis..Taa o zaman Ederson ve Osimhen bitti demisti bana hatta burda da yazdim...Muhtemelen oyuncu tarafiyla coktan anlasildi City beklendi .. hatta Ederson icin yillik 7 demisti ama is cok uzayinca kolpa diye dusundum o arada osimhen geldi

Donnaruma'yi alacağımızı zanneden arkadaşlari gördükçe şaşırıyorum.
Ya osimhen gibi bi fırsattı işte city almasaydı son günlere kalsaydı olabilecek bi ihtimaldi çok alternatifi yoktu

Biz bilmiyor muyduk sanki çok zor olduğunu

Sonuç kaleciliği kötü

Onun yerine Donnaruma Sommer vesaire daha iyi olur yani

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[td width="40px"]
[/td]
[td width="30px"]
[/td]​
[td][/td]
man city de 372 maça çıkıp 311 gol yemiş gol yemediği maç sayısı 168 evet kötü kaleci 2 kere yılın kalecisi primier ligte seçilmiş copa amerikada ve şl altın karmaya girmiş ama kötü kaleci

İlk 11'den son dk satışı olmasın da Ederson geldikten sonra bir şekilde kıvırırız bence

Tekil dusunmek yanlis acikcasi - ederson kac yil boyunca topu 10 saniyede geri kazanan bir takimin kalecisi

Hatta 2 4 3 1 gibi dizilime bile gidiyordu pep maclarda.

Gecen sezon city sivadi, haliyle epey gol yedi, bu surecte aman aman bir ozelligi olmadi edersonun kurtaris olarak.
Katılıyorum Can

Bir de Ederson için kullanılan argümanlar hep aynı

Kaleciliği vasat ama ayakları çok iyi

Banane ayaklarından stoper mi arıyoruz Kaleci mi yahu

Çok saçma bir mantık

Uzak kaldim ederson neye istinaden bu kadar pozitiflesti

Donnarumma'yı PSG'den tabiri caizse kovmuşlar. M.City de bunu fırsat bilip devreye girdi, Donnarumma'yla hemen anlaştı. Ederson'un ayrılığı için hepten ortam oluştu, biz de zaten Ederson'u ikna etmişiz, anlaşmışız, City'le pazarlık halindeyiz havası vardı... City artık daha da satımkar olunca pazarlıklar hızlanmış herhalde, bugün yarın iki takım anlaşır diye düşünüyorlar. Çünkü City Donnarumma işini resmileştirmek için Ederson satışının kesinleşmesini bekliyormuş ama işi uzatmaya da niyetleri yokmuş vs vs...

[td width="40px"]
[/td]
[td width="30px"]
[/td]​
[td][/td]
man city de 372 maça çıkıp 311 gol yemiş gol yemediği maç sayısı 168 evet kötü kaleci 2 kere yılın kalecisi primier ligte seçilmiş copa amerikada ve şl altın karmaya girmiş ama kötü kaleci
Kaleciliği vasat diyorlar

Sen ne dersin renktaş

Bu arada 13-14 temmuzdu galiba istanbuldaydim orada arkadasimin cocugu bizim yoneticinin cocuguyla ayni okuldaymis..Taa o zaman Ederson ve Osimhen bitti demisti bana hatta burda da yazdim...Muhtemelen oyuncu tarafiyla coktan anlasildi City beklendi .. hatta Ederson icin yillik 7 demisti ama is cok uzayinca kolpa diye dusundum o arada osimhen geldi
Edersonla anlaşıldığını sentinel kabilesindekiler de biliyodur zaten :D

oan petrovici almak yani o kadar para gömmek osi trasnfer olmadığı için henüz riskti bence o yüzden kızmıyorum yönetime ayroca ederson varken petravic kim
Ben Petrovic'i örnek olsun diye söyledim. Muslera'nın bize geldiği yaşta, kendisini kanıtlamış, 23-25 yaşlarındaki kaleci profili mevzu burda. Böyle bir isme gitsen, minimum 12 yılını filan garanti altına alıyorsun tuttuğu senaryoda. Bu tarz birinin maaşı max 2.5 olurdu.
Ederson'un 3 yıllık total maliyeti ile yukarıda örnek verdiğim profilin 5 yıllık total maliyeti aynı. Biri bir daha para kazanamayacağın kısa vaadeli çözüm, diğer para bile kazanabileceğin uzun vaadeli çözüm.

Ben Petrovic'i örnek olsun diye söyledim. Muslera'nın bize geldiği yaşta, kendisini kanıtlamış, 23-25 yaşlarındaki kaleci profili mevzu burda. Böyle bir isme gitsen, minimum 12 yılını filan garanti altına alıyorsun tuttuğu senaryoda. Bu tarz birinin maaşı max 2.5 olurdu.
Ederson'un 3 yıllık total maliyeti ile yukarıda örnek verdiğim profilin 5 yıllık total maliyeti aynı. Biri bir daha para kazanamayacağın kısa vaadeli çözüm, diğer para bile kazanabileceğin uzun vaadeli çözüm.
Kesinlikle. Yav arkadas bir scout liste yapın alin satın. Tecrubeli ya da isim gene olsun ama listen olsun guzel genc. yok ederson yok coman yok lookman yok boey. Doue gibi isimler buldun tamam alamadın ama boyle liste yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt