Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leminayı pek beğenmiyorum olmazsa olmaz değil bence

biz yıllardır tıfıl teknik osları izlediğimiz için merkeze bi tane erkek gelince hint kumaşı muamelesi gördü

yoksa bissouma fln 1 gömlek daha yukarı çeker

Bir kere lemina sonrasi geleni geceni rahatca tokatlamamiz tesaduf olamaz ..
İkincisi bisouma ihtimali varsa her turlu degerlendirilir bence toreira dahil elimizdeki tum orta sahalardan 1 gomlek ustun en az.. Ayni mantikla bakarsak Sara sezon geneli cok daha yetersizdi leminaya gore

Ohoooo number number
Kafaya takılan gereksiz şarkıyı imha etmenin bir tekniği varmı?

aklın yolu bir.

bissouma bize lüks kaçar deniyor. inanılır gibi değil yahu.

Kim yedek kalacak falan diyorlar bir de...

ÇOK GEREKİRSE LEMINA KALIR İŞTE... Sanki süperstardan bahsediyoruz. O da yedek kalmayacak kim yedek kalacak zaten... Hayır zaten kendi hocamız falan çok yüklenmek istemiyoruz, sakatlık riski olan bir oyuncu deyip duruyordu... CL'de ligde arka arkaya 90dk 90dk kullanamayacağımız bir isim çok net...

Elbette şu an yedek bıraksak eksikliğini hissediyoruz ama iyi bir orta saha daha geliyorsa benzer tipte hissetmeyiz herhalde. Elbet yedek de kalır yani.

Ha ben o kesin yedek olsun, gelecek oyuncu kesin as olsun demiyorum o başka... Rotasyonda oynasınlar işte... Torreira da aşırı yükleme yapınca sezon içinde yorgunluklar yaşıyor, düşüşler yaşıyor zaten... Hiç sakatlık/ceza olmasa bile iki oyuncuyu birden rotasyona sokacak adamın temiz 15 civarı ilk 11'i kafadan olur zaten, Lemina'yı biraz ekstra dinlendirsen 20 eder... Yani 20 maç 11 başlar gelecek adam yaklaşık.. 12'sinde Lemina'yı dinlendirir, 8'inde Torreira'yı... + kupada oynar... Eğer gelecek adam üst düzey olur ve iyi performans verirse o role Lemina geçer, Lemina 20 maç ilk 11 oynar...

O herif öldü mü ya.
Vay arkadaş.

Donna için Ederson'un gitmesini beklemesi saçma geliyor adamın 3 milyon maaşı var zaten City'e giren çıkan bir şey yok.

Ederson cityde kalsın , city donnayı alsın bize kiralasın seneye bakarız durumlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt