- 25 Kasım 2008
- 13.524
- 12.230
- 2.168
%100 biat
%100 itimat
+ Oy verecek başka adam mı var
Millette para yoksa avmler neden dolu
Ekmeği karneyle alırdık 2 zayıfım olduğu için ekmek vermediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%100 biat
%100 itimat
aklın yolu bir.Lemina/Torreira rotasyonuna girecek çok güvenilir bir 6-8 numara (artık +2 kontenjanlık genç mi olur, tecrübeli mi olur, bulabilirsen Türk mü olur) ve oyuncu tipi olarak da onları aratmayacak, yani atıyorum Kaan/Nzonzi/Busquets gibi ağır ve statik değil, gezerek ve pres yaparak oynayan birini almak bence sağ bekten de, stoperden de kritik...
Lemina veya Torreira'ya uzun vadeli bir şey olduğu an şu an CL'de nal toplarız nal... İsterse Abdülkerim yerine Bastoni, sağ bekte de Hakimi oynuyor olsun yine toplarız... O yüzden Bissouma fırsatı varsa Bissouma'yı getirir, başka fırsat varsa parayı ona basar. Sağ beki Zeki Çelik'le falan da idare ederim yani 1 sezon...
Bu arada iyi bir orta saha oyuncusu gelirse Lemina da gayet rotasyon oyuncusu olabilir, ille ilk 11'in değişmezi gibi düşünmek şart değil. Sıkça yedek kalmayı kabullenen bir oyuncu zaten.
Hutbedede sagbek açıklansınCuma namazına müteakip kalecimiz açıklanır gibi.
Benim söylemlerimi nerden buldunuz?+ Oy verecek başka adam mı var
Millette para yoksa avmler neden dolu
Ekmeği karneyle alırdık 2 zayıfım olduğu için ekmek vermediler
Islanmalık hazlar bunlarTek uçak iki isim
Ederson + İlkay
Haz verir sadece
Aslanım sana aslında haz verecek fotoğraflar ve videolar Forum Listesi'ndeTek uçak iki isim
Ederson + İlkay
Haz verir sadece
Paçalardan akıyor ağabeyIslanmalık hazlar bunlar
Futbol barbar sporu sadece nba.premier ligi takip eder misin feradım
Öldü ya isim benzerliği yada belki akrabası.Raiola mı
Menajerliği babadan oğula mı geçmiş ölmedi mi o herif
Benim söylemlerimi nerden buldunuz?
Ulan karı başlığı uplamaktan futbolu unuttun. Küçük cevonun kölesi olmuşsun.Aslanım sana aslında haz verecek fotoğraflar ve videolar Forum Listesi'ndeHer geçen gün Lpgsporlu oluyosun ulan
![]()
eğer o rahmetliyle kan bağı varsa cityin iliğini, sömürür bu rieolaRaiola mı
Menajerliği babadan oğula mı geçmiş ölmedi mi o herif
Aslında Junior Murat'ın değil de 2 harfli 1 şeyin olabilir heaaaaaUlan karı başlığı uplamaktan futbolu unuttun. Küçük cevonun kölesi olmuşsun.
Eyvah bundan sonra kimse psgye gitmek istemezDonnarumma'nın menajeri Enzo Raiola: "Şimdi çözümler düşüneceğiz, belki Premier Lig'de ihtiyaç duyulan parayı ödeyebilecek kulüpler çıkar". "Paris Saint-Germain büyük paralar istiyor. Saygıdan bahsediyorlar ama mesele sadece para..."