Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leminayı pek beğenmiyorum olmazsa olmaz değil bence

biz yıllardır tıfıl teknik osları izlediğimiz için merkeze bi tane erkek gelince hint kumaşı muamelesi gördü

yoksa bissouma fln 1 gömlek daha yukarı çeker

Lemina/Torreira rotasyonuna girecek çok güvenilir bir 6-8 numara (artık +2 kontenjanlık genç mi olur, tecrübeli mi olur, bulabilirsen Türk mü olur) ve oyuncu tipi olarak da onları aratmayacak, yani atıyorum Kaan/Nzonzi/Busquets gibi ağır ve statik değil, gezerek ve pres yaparak oynayan birini almak bence sağ bekten de, stoperden de kritik...

Lemina veya Torreira'ya uzun vadeli bir şey olduğu an şu an CL'de nal toplarız nal... İsterse Abdülkerim yerine Bastoni, sağ bekte de Hakimi oynuyor olsun yine toplarız... O yüzden Bissouma fırsatı varsa Bissouma'yı getirir, başka fırsat varsa parayı ona basar. Sağ beki Zeki Çelik'le falan da idare ederim yani 1 sezon...

Bu arada iyi bir orta saha oyuncusu gelirse Lemina da gayet rotasyon oyuncusu olabilir, ille ilk 11'in değişmezi gibi düşünmek şart değil. Sıkça yedek kalmayı kabullenen bir oyuncu zaten.
aklın yolu bir.

bissouma bize lüks kaçar deniyor. inanılır gibi değil yahu.

Benim söylemlerimi nerden buldunuz?

Çadırda tanışmıştık

images

Nelson zu PSG
Markinyos zu Monaco
Singo zu Gala

Domino etkisi!

Donnarumma'nın menajeri Enzo Raiola: "Şimdi çözümler düşüneceğiz, belki Premier Lig'de ihtiyaç duyulan parayı ödeyebilecek kulüpler çıkar". "Paris Saint-Germain büyük paralar istiyor. Saygıdan bahsediyorlar ama mesele sadece para..."
Eyvah bundan sonra kimse psgye gitmek istemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt