Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.791
- 59.243
- 3.423
Geçen sene mourinhoya falan sallamıştı sözünü hiç esirgeyen biri değil sorarlarsa sallarIcardi Kerem hakkinda ne konussun yav, bize ne Kerem'den
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene mourinhoya falan sallamıştı sözünü hiç esirgeyen biri değil sorarlarsa sallarIcardi Kerem hakkinda ne konussun yav, bize ne Kerem'den
Bizde artik oynamayan oyuncular hakkinda konusmak luzumsuz deyip gecsin, ki dogrusu da bu olur tabi isterse kucuk gonderme yapar yine Mauro bu ama bunlara kafa yormasina gerek yok.Geçen sene mourinhoya falan sallamıştı sözünü hiç esirgeyen biri değil sorarlarsa sallar
Pavard alinirsa ya uclu yapar hoca yine ya da rotasyon amacli her yerde kullanir. Suan dortlu defansta kendisini ne sag bekte ne de stoper bolgesi icin mantikli bulmuyorum.Pavard Sağ stoper adam veya sağ bek . Sanchez de sağ stoper sola mı atacaksın adamı ?
herifi sutlamaga yer ariyolar
mutlak suretle alinmali diyecegimiz topcularin basinda gelmektedir
farklı mevkilerin topcuları olmalarina karsin, pavard a 20 verilcegine o meblaga bu kardesimizi alalim yani baktigin zaman
Osimheni saymazsak sadece Sane aldık yav bu nasıl transfer dönemi. Sagbek defans kaleci orta saha ve ilkay nerede kaldı. 5 transfer şart
Bu saatten sonra 3lü oynamak çok zor bence.Pavard alinirsa ya uclu yapar hoca yine ya da rotasyon amacli her yerde kullanir. Suan dortlu defansta kendisini ne sag bekte ne de stoper bolgesi icin mantikli bulmuyorum.
Zorbissouma 9-12 m eur
ilkay (bonservissiz)
boey (opsiyonlu kiralık) 2-3 m eur
11-15 m euro arası paket.
satışlardan gelmesi muhtemel bir 10-15 m arası gelir taahhütünü, bu pakete bağlayabiliriz bence.
bu operasyonu yapmak göründüğü kadar zor mu arkadaşlar yaw?
Geçen sene bizde olduğu için söyledim onu velicim. Satış yapsınlar kiralık aisinlarevet eksiklerimizi gidermekte oldukça geç kaldık. 100'de 100 haklısın.
ancak diğer bir yandan da, "saymazsak" dediğin adam 75 milyon euro.
geçen sene gs'da kiralık oynadı diye, sayılmıyor mu?
bütün bir transfer stratejisini etkiledi işte bariz.
Bissouma ve boeye mesafeli yaklasiyorum, birisi istekli olsa gelmisti, oburu takiminda kadroya alinmiyor gibi durumlar hos durmuyor.bissouma 9-12 m eur
ilkay (bonservissiz)
boey (opsiyonlu kiralık) 2-3 m eur
11-15 m euro arası paket.
satışlardan gelmesi muhtemel bir 10-15 m arası gelir taahhütünü, bu pakete bağlayabiliriz bence.
bu operasyonu yapmak göründüğü kadar zor mu arkadaşlar yaw?
asa diye salladığı benimkiydi filan diyebilir.Icardi konuşacakmış kesin keremle ilgili bişeyler söylicek iğneleme falan
asa diye salladığı benimkiydi filan diyebilir.