Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene mourinhoya falan sallamıştı sözünü hiç esirgeyen biri değil sorarlarsa sallar
Bizde artik oynamayan oyuncular hakkinda konusmak luzumsuz deyip gecsin, ki dogrusu da bu olur tabi isterse kucuk gonderme yapar yine Mauro bu ama bunlara kafa yormasina gerek yok.

Pavard Sağ stoper adam veya sağ bek . Sanchez de sağ stoper sola mı atacaksın adamı ?
Pavard alinirsa ya uclu yapar hoca yine ya da rotasyon amacli her yerde kullanir. Suan dortlu defansta kendisini ne sag bekte ne de stoper bolgesi icin mantikli bulmuyorum.

herifi sutlamaga yer ariyolar

mutlak suretle alinmali diyecegimiz topcularin basinda gelmektedir

farklı mevkilerin topcuları olmalarina karsin, pavard a 20 verilcegine o meblaga bu kardesimizi alalim yani baktigin zaman

100'de 100.

ah, erden bey gibi bir iş bitiricimiz olsaydı, aynı davinson sanchez gibi, 9-10 m bandına bile bitecek bir topçuydu kendisi.

Osimheni saymazsak sadece Sane aldık yav bu nasıl transfer dönemi. Sagbek defans kaleci orta saha ve ilkay nerede kaldı. 5 transfer şart

evet eksiklerimizi gidermekte oldukça geç kaldık. 100'de 100 haklısın.

ancak diğer bir yandan da, "saymazsak" dediğin adam 75 milyon euro.

geçen sene gs'da kiralık oynadı diye, sayılmıyor mu?

bütün bir transfer stratejisini etkiledi işte bariz.

Okan hocam direk 3 lu oynar demem fm.oynamiyoruz. genc oyuncu almam da 11 i de genc olsun demek değildir bunu böyle yorumlamak da ayri bir okuma becerisidir

Ben Ederson işinin olmayacağını düşünüyorum.
Zira davulla zurnayla gittiğimiz işler genelde baltalanıyor.
Karşımızda GS’nin her oyuncusuna teklif götürüp işi bozma derdinde olan bir güç var. Dolayısıyla bu ayarda bir transferi ancak Osimhen gibi bir gecede indirmek lazım.

FBnin kaleci ihtiyacı da varken ucuza getirmek mümkün değil. Sen maaşta 7 teklif edersin onlar 12. Mecburen senin de 10-11 seviyelerine çıkman lazım. Sen bonservis olaran 10 önerirsin onlar 15.

bissouma 9-12 m eur
ilkay (bonservissiz)
boey (opsiyonlu kiralık) 2-3 m eur

11-15 m euro arası paket.

satışlardan gelmesi muhtemel bir 10-15 m arası gelir taahhütünü, bu pakete bağlayabiliriz bence.

bu operasyonu yapmak göründüğü kadar zor mu arkadaşlar yaw?

evet eksiklerimizi gidermekte oldukça geç kaldık. 100'de 100 haklısın.

ancak diğer bir yandan da, "saymazsak" dediğin adam 75 milyon euro.

geçen sene gs'da kiralık oynadı diye, sayılmıyor mu?

bütün bir transfer stratejisini etkiledi işte bariz.
Geçen sene bizde olduğu için söyledim onu velicim. Satış yapsınlar kiralık aisinlar

Kadroyu koruduğumuz için dikkat çekmiyor ama sadece iki transfer yaptık biri zaten geçen sezonun en değerli ismiydi

Kaleci
Sağ bek
Stoper
Orta saha

alınmalıdır

Bizim takim her yil sampiyon olmaya CL gitmeye mecbur, maaslar zirve yapti giderimiz cok fazla, sen bak bakalim iki üc yil sampiyon olmasak ne sponsor kalir ne seyirci

Elimizde ligde iş yapacak bizde de oynamayacak oyuncular var en azından kiralamak lazım jelert gökdeniz nelson Eyüp hatta ahmet kutucu bu sene ligde diğer takımlar çok kötü .
Kohn cuesta ve zaniolo para kazandırır diye yazmadım onlari avrupada illa isteyen olacaktır

Transfer donemi olarak gerekn hamleler yapilirsa gec kalmis olunanlar haricinde dogru mantikta gidiyoruz.

Surekli 6 7 adam alip, eldekileri yok paralara cikarma isinden siyrildik biraz. Olmasi gereken biraz bu, alisik olmadigimizdan , transfer oburu bir taraftar kitlesi oldugumuzdan surekli bir beklenti var.

bissouma 9-12 m eur
ilkay (bonservissiz)
boey (opsiyonlu kiralık) 2-3 m eur

11-15 m euro arası paket.

satışlardan gelmesi muhtemel bir 10-15 m arası gelir taahhütünü, bu pakete bağlayabiliriz bence.

bu operasyonu yapmak göründüğü kadar zor mu arkadaşlar yaw?
Bissouma ve boeye mesafeli yaklasiyorum, birisi istekli olsa gelmisti, oburu takiminda kadroya alinmiyor gibi durumlar hos durmuyor.

Ilkay ozelinde umarim dogru maliyette olur, sara'ya cok faydali olacagini dusundugum transfer. Eksigimizde var ordaki dikine playmaker karakteri.

Ama gelgelelim bonservissiz kismi ne kadar olacak muallaktayim isin dogrusu. Garantisi yok o durumun sonuctam ederson ilkaya 15 verinde diyebilir city mesela

He ilkay bonservisini almaya calisir, imza parasiyla bilmemneyle maasini 5 6 arasina getirebilir ayri tabide. Ben emin degilim bonservisini kesin birakirlar mi diye

asa diye salladığı benimkiydi filan diyebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt