Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen ya ben herkesten çok isterim Donna’yı. Ama adam EPL de top 4 takım varken neden gelsin.

En kötü İnter, Juve falan yapar Dünya Kupası senesi ve kendi ülkesi diye.

Oblak ve Alisson dışında daha üst düzey kaleci de yok bu arada çok Ederson’dan.

Onlar da gelmek istemiyor ya da gelse bile senelik 12-15 arası isteyecek senden.

Tabi ki seviye farkı var Ederson ile bunlar arasında ama o farka göre istedikleri ücret 2 katı olacak.

Osimhen’e 15-16 + (5 sponsor)
İcardi’ye 10

Kaleciye 15 olmaz yani CL değil EPL olsa top 4 takım bile bu kadar ücret vermek istemez.
Yav tabiki oyle, millet ucuyor yarin sag bek icin gidip Trent Alexander falan istenilir ne de olsa senelik 15 milyon euro verilir diyenler bile cikar sanki sinirsiz bir para var Kemerburgaz'da.

Bu arada Icardi bizden 10 degil 6 aliyor, aradaki fark sponsorlar tarafindan odeniyor.

Yani bir Ederson ucuz dünyada geri kalan her oyuncu pahalı. Sen kafanda kalecinj belirlemissin hocam isteyen uygun maliyetlere oyuncu buluyor. Kalemde Günay varken 23 27 yaş aradi uygun maliyetlere güzel bir kaleci bulunabilir diye düşünüyorum.
Yok abim ama

Costa’yı almak istesek 40-50 bonservis
Tzolakis desek 20-25 bonservis (oyuncu ikna etmesi var bir de Yunan ve genç olduğu için)

Kaleciyi benim belirmemem önemli değil hoca ve transferi yapanlar çoktan belirlemeliydi hala ihtimal konuşuyoruz daha uyumu var bunun 15 gün sonra neredeyse listeler verilecek.

Takımla 3-4 maça çıkmadan CL de oymaması facia olur kim oolursa olsun kaleci.

Hele 23-27 yaş isimler olursa Muslera’nın ilk 2 ayı gibi CL de falan sıkışık takvimde 2 hata yapsa kaleciliği biter.

Al Ederson Sommer artık birini bitsin bu saçmalık.

Biz bu sezon Lemina'yı bol bol stoper onarken görürüz.

United ederson isine girmez heralde di mi

Edersonla Donnarummanın direkt maliyetlerini kıyaslayıp tercih belirlemek bana doğru gelmiyor. Biri 31 yaşında 2 senedir çaptan düşmüş bi herif, diğeri 26 yaşında ve dünyanın en tepe kalecisi. 4 katı maliyet olması gerekir normalde. Donnanın 4 yıllık maliyeti 80 falansa edersonun 30 u geçmemesi gerekir. 5 maaş 10 bonservisten fazlasını etmez

Yav tabiki oyle, millet ucuyor yarin sag bek icin gidip Trent Alexander falan istenilir ne de olsa senelik 15 milyon euro verilir diyenler bile cikar sanki sinirsiz bir para var Kemerburgaz'da.

Bu arada Icardi bizden 10 degil 6 aliyor, aradaki fark sponsorlar tarafindan odeniyor.

Aynen öyle ya.

Evet 6 açıkladık zaten de sponsorlar vermiyor parasını tarzı haberler vardı.

Genelde olumsuz bir haber olunca doğrun çıkıyor bizde ondan öyle olabilir diye düşünüyorum. Umuyorum 6 dır en azından çapraz bağı kopartmış 32 yaşında adama 10’un tamamınını ödemek ne olursa olsun çok lüks bizim için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt