Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Singo sanchez akanji olursa 3 luye karşı degilim. Yeterki ona göre oyuncular olsun. Maçın içinde bu değişiyor zaten ama bu riskli oyun hızlı adamlar bile olsa devamlı bu oyun oynanamaz. İnşallah transferlerimizi yapıp Avrupa'da başarılı oluruz

City asla düşmez o fiyat doğru ise 8-9'a.

12-13 verirsek olur.

Diyorum biz daha 6'dan 7'ye 1 ayda çıktık.

Olmayacak yani o paraya.

Beğenmiyorsan gidip başkasını alırsın.

Uğurcan için bile 20 istiyor Trabzon senelik de 3.5 Milyon Euro en az Uğurcan (Fb 4 verdi deniyordu).

29 yaşında yerli kaleci için

4 yıllık maliyet

20 Milyon Euro (bonservis)
3.5 x 4= 14 Milyon Euro (kontrat)
+
Maç Primi vs olacak.

Ederson için de

12-13 Milyon Euro (Bonservis)
6.5 x 3= 18.5 Milyon Euro (kontrat)

normal. 30 Milyon verip bunu alacağımza Donna alalım demek de gerçekçi değil.

Zira adam bize gelmeye ikna değil Ederson gibi.

Senelik 12-13 Milyon Euro isteyecek

Donnarumma:

Bonservis-30 Milyon Euro
Kontrat: 12-13 x 4 =50 Milyon Euro

80 Milyon Euro yatırım demek.

Singo sanchez akanji olursa 3 luye karşı degilim. Yeterki ona göre oyuncular olsun. Maçın içinde bu değişiyor zaten ama bu riskli oyun hızlı adamlar bile olsa devamlı bu oyun oynanamaz. İnşallah transferlerimizi yapıp Avrupa'da başarılı oluruz
Hem kaleci hem singo hem akanji transferleri 3te3 imkan gormuyorum

Maddi olarak

Pep yuzunden city sempatim sona erdi valla, haaland bile etkili degil. Aguero buraya kadar goturdu. Bu sezon oodegard hayranligimdan arsenal tarafindan izleyecegim. Fena olmayacak ama liv city chelsea arsneal kapismasi- united zorlayabilirse bir seyler yapip baya zevkli EPL sezonu olabilir

Liverpool İsaki alsaydi cekisme olmayacakti ligde bence su sekilde bile favoriler..Ekitike standart bir katki verse yeter..
Ama bu sezon cok daha keyifli bir EPL bekliyorum

Hem kaleci hem singo hem akanji transferleri 3te3 imkan gormuyorum

Maddi olarak
Valla abdulkerimi sat zaniloyu sat araplara ilkay gelirse sara bile satilabilir. Hep bir yerler eksik oluyor. Singo kiralık dusunuluyor zaten.

Maden çıktık yola sağlam olsun her yer

HY: “Bir kaleci daha biliyorum gündemde olan, ama isim vermeyeceğim.”

Valla abdulkerimi sat zaniloyu sat araplara ilkay gelirse sara bile satilabilir. Hep bir yerler eksik oluyor. Singo kiralık dusunuluyor zaten.

Maden çıktık yola sağlam olsun her yer
Lig basladi yav oyle satislari yapamazsin, apo ve sara imkansiz. Zaniolo keske 15 e gitse o zaman kale ve defans adami alinir diye bakabilirim. Gene de akanji falan isteyecegi maas mumkun degil.

Lig basladi yav oyle satislari yapamazsin, apo ve sara imkansiz. Zaniolo keske 15 e gitse o zaman kale ve defans adami alinir diye bakabilirim. Gene de akanji falan isteyecegi maas mumkun degil.
Akanji olmasın başka biri olur atletik bir herif. Topla arası iyi olan tabi

Akanji olmasın başka biri olur atletik bir herif. Topla arası iyi olan tabi
CL oncesinadaptasyon icin 3 isim gec kaldi(zaten 3+ 1 firsat/genc cikarsa diye bakiyoruz) kale+defans + bek/ortasaha.

Zor surece girdik. 1 eylul mu 2 eylul mu ne bitiyor CL transfer sureci. 3 hafta var yani bu 3 pozisyon icin

Güçlendikçe kullanışlı oluyorsun. Habercilik böyle bişey
Habercilik kisminda ben surdayim.

Hakiki gazeteci aninda servis eder. Icerideki kaynagina bagli davrananin niyetini bilemem.

Haluk isim verecekse(yuksek pozisyonda cunku muhabirlerde) yuzde 90 bitti bitecek durumunda isim vermeli.

Liverpool wirtz en buyuk etkiyi gosterecek. Tutarsa 2 adim ondeler bile denebilir

Ben Wirtzin ahim sahim oynayacagini dusunmuyorum ona ragmen agir basiyor kadrolari..Dedigin gibi Wirtz de prime performans gosterirse isler degisir..
Liverpool icin Trent-Jota(RİP) - Diaz kaybi oldu solda Gakpo da gayet iyi is cikarabiliyor.. Frimpong ve Kerkez eklendi beklere..
Tabi asil kritik nokta yine Salah olacak...Gecen yil insanustu oynamisti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt