Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.959
- 9.957
- 2.398
Bu sayfa güzel sayfaymis kolpa tweetler atmiyorlarsa
455 bin ne la toz parası mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sayfa güzel sayfaymis kolpa tweetler atmiyorlarsa
Resmen o ve borges, biri atamadi digeri 3 golde katki verdi fenere 13 e 9 gibi oldu mac belli araliklardaFeyenordun sağ tarafında oynayan motombo fenere tur atlatmis.. adam nerdeyse her golde var
Hem kaleci hem singo hem akanji transferleri 3te3 imkan gormuyorumSingo sanchez akanji olursa 3 luye karşı degilim. Yeterki ona göre oyuncular olsun. Maçın içinde bu değişiyor zaten ama bu riskli oyun hızlı adamlar bile olsa devamlı bu oyun oynanamaz. İnşallah transferlerimizi yapıp Avrupa'da başarılı oluruz
Pep yuzunden city sempatim sona erdi valla, haaland bile etkili degil. Aguero buraya kadar goturdu. Bu sezon oodegard hayranligimdan arsenal tarafindan izleyecegim. Fena olmayacak ama liv city chelsea arsneal kapismasi- united zorlayabilirse bir seyler yapip baya zevkli EPL sezonu olabilir
Liverpool wirtz en buyuk etkiyi gosterecek. Tutarsa 2 adim ondeler bile denebilirLiverpool İsaki alsaydi cekisme olmayacakti ligde bence su sekilde bile favoriler..Ekitike standart bir katki verse yeter..
Ama bu sezon cok daha keyifli bir EPL bekliyorum
Valla abdulkerimi sat zaniloyu sat araplara ilkay gelirse sara bile satilabilir. Hep bir yerler eksik oluyor. Singo kiralık dusunuluyor zaten.Hem kaleci hem singo hem akanji transferleri 3te3 imkan gormuyorum
Maddi olarak
Courtuis miHY: “Bir kaleci daha biliyorum gündemde olan, ama isim vermeyeceğim.”
Lig basladi yav oyle satislari yapamazsin, apo ve sara imkansiz. Zaniolo keske 15 e gitse o zaman kale ve defans adami alinir diye bakabilirim. Gene de akanji falan isteyecegi maas mumkun degil.Valla abdulkerimi sat zaniloyu sat araplara ilkay gelirse sara bile satilabilir. Hep bir yerler eksik oluyor. Singo kiralık dusunuluyor zaten.
Maden çıktık yola sağlam olsun her yer
Kazandir kazandir daha zaman kazandir yonetime sen.HY: “Bir kaleci daha biliyorum gündemde olan, ama isim vermeyeceğim.”
Akanji olmasın başka biri olur atletik bir herif. Topla arası iyi olan tabiLig basladi yav oyle satislari yapamazsin, apo ve sara imkansiz. Zaniolo keske 15 e gitse o zaman kale ve defans adami alinir diye bakabilirim. Gene de akanji falan isteyecegi maas mumkun degil.
EdersonHY: “Bir kaleci daha biliyorum gündemde olan, ama isim vermeyeceğim.”
CL oncesinadaptasyon icin 3 isim gec kaldi(zaten 3+ 1 firsat/genc cikarsa diye bakiyoruz) kale+defans + bek/ortasaha.Akanji olmasın başka biri olur atletik bir herif. Topla arası iyi olan tabi
Güçlendikçe kullanışlı oluyorsun. Habercilik böyle bişeyKazandir kazandir daha zaman kazandir yonetime sen.
Tzolakis derdi muhtemelen
Habercilik kisminda ben surdayim.Güçlendikçe kullanışlı oluyorsun. Habercilik böyle bişey
Liverpool wirtz en buyuk etkiyi gosterecek. Tutarsa 2 adim ondeler bile denebilir