Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.759
- 59.193
- 3.423
İcardi fit ya da değil bilemem de o fotoğraflarda bol giyindiği için öyle göründüğüne eminim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KronikSalisu iş yapar mı ? İzleyen var mıdır son dönemde
%100. Bizim millet spor kulturu olmadigindan herhalde kim fittir anlayamiyor. Icardi'nin hala cok yag fazlasi var. Kilo fazlasi demiyorum. Kasli olup agir olabilirsin. Profesyonel sporcunun yag yuzdesi %8-12 arasinda olmasi lazim.İcardi formda falan değil geçin onu formda olmadığının en büyük belirtisini size söyleyeyim hiç gögsüne göbeğine bakmayın, icardi en iyi dönemlerinde çenesindeki kemik görünen adamdı japon balığına benzemiyordu herifin hala yağ oranı yüksek belliki bu konuyuda çok önemsemiyor, Nesri denen balonda geçen sene öyleydi şimdi depar atıyor toplara çünkü muazzam kilo vermiş. Tamam bu adam ağır bir sakatlık atlattı eyvallah ama hala yağ oranı var o aşikar. İcardi bizdeki ilk senesinde jilet gibi bir yüz hattı vardı jawline gibi duruyordu bu bir insanın yağ oranına en net işaret eden etkenlerden birisi.
Edit : Formda bir icardi tam olarak bu işte o çene görünecek. Ekli dosyayı görüntüle 298794
Adada yediğin lahmacunlar helali hoş olsun tosunum benim
İnan hiç fikrim yokNoldu kemal?
Gidişat bunu gösteriyor malesefBu yönetim yine işleri son günlere bırakıp menajerlerin kucağında hoplayacak, iyice belli oldu artık.
Şu haliyle 20 kisiyiz 2 tane 11 bile cikmiyor halen daha bekliyorlar bideDuzeltme yapayim, transfermarkt kim oldugu belirsiz cocuklari da ekleyince kadro bol gozukuyor ama asil kadro suan boyle:
Ekli dosyayı görüntüle 298795
Adada yediğin lahmacunlar helali hoş olsun tosunum benim
Bazi arkadaslarin anlamadigi bir sey var. Ederson toplam paket 50 donna 70 olsa 70e donnayi alalim deniyor
Arkadaslar donna bize tamam kesin gelirim dedi mi ki biz donnayi tercih etmeyip de edersoni tercih ediyiruz? Cevap hayir
Donna bize tesekkur etti ben turkiyeye simdilik gelmem dedi bence o yuzden boṣa tartisiliyor burda donnayi alalim diye
jelert'in yine iyi kötü bir cvsi var. cl'de 120 maç, 22 yaşında danish oyuncu. en kötü kiralanır bir yere. bir takım şans verir illa ki bu cvye.
yusuf demir de yine aust pasaportlu, barca'nın yatırım yaptığı 22 yaşında bir oyuncu. o da her türlü takım bulur kiralık vs. bazı ouyncular 22-23'ten sonra bir anda büyük seviye atlayabiliyor.
ama kutucu nedir yaa. ona yapılan yatırımın tamamı, her centine kadar zarar oldu bence.
Yahu "Gelirse" "ikna olursa" bu evreleri coktan gectik. Surda 2.5 hafta kaldi liste bildirmeye. Beklemek gibi bi luksumuz kalmadiYahu bunu diyenler "gelirse onu tercih edelim" veya "ikna edebilirsek onu zorlayalım" manasında söylüyor. Kimsenin Donnarumma'nın çoktan bize gelmeye hazır olduğu gibi bir ilüzyon yok kafasında.
Nerelerdeydin şizo ahbabım?Ben niye cezaliyim Alper emmi