Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.896
- 48.229
- 4.933
Bunu yapacak bir tane adam var o da kovularak gönderildi. Günün birinde geri gelir ve ekibinde kavukçu gibi eli kolu uzun olan bir adam olursa kesinlikle olur ki olması gerektiğini bende senin gibi düşünüyorum.Valla hakli olabilirsin, cunku ben icerideki dengelere vs hakim degilim. Ama sunu kesinlikle yapardim. Galatasarayli zenginlerin bir Venture Capital sirketi kurdururdum. Herkes bir miktar koyup, sonra da startuplara yatirim yapardim. Zaten ilk musterileri de bu zenginlerin sirketleri ve onlarin networku olurdu. Ardindan da, buyuttugun sirketlerden exit ederek bir ekosistem kurabilirdin. Bunu da gelen yonetim giden yonetimden bagimsiz bir yapi seklinde tutmaya calisirdim. Bunu yapmak da biraz Galatasaray'i seviyorlarsa yapilmayacak sey degil. Hem boyle bir para kaynagin var, hem de boyle bir insan kaynagin var. Oyle liseyiz diyecek ovunmek ile olmuyor bu işler. Eger Liseliyim diyorsan ve bunla da ovunuyorsan o zaman Digital era yi kacirmayacaksin. Keske keske yapabilseler...
Spor ve dijital dönüşüm konusunda çok ciddi açık var. Bu açığı kullanan ciddi anlamda geleceğin ekonomisi özgür global kulüplerinden birisi olur.