Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla hakli olabilirsin, cunku ben icerideki dengelere vs hakim degilim. Ama sunu kesinlikle yapardim. Galatasarayli zenginlerin bir Venture Capital sirketi kurdururdum. Herkes bir miktar koyup, sonra da startuplara yatirim yapardim. Zaten ilk musterileri de bu zenginlerin sirketleri ve onlarin networku olurdu. Ardindan da, buyuttugun sirketlerden exit ederek bir ekosistem kurabilirdin. Bunu da gelen yonetim giden yonetimden bagimsiz bir yapi seklinde tutmaya calisirdim. Bunu yapmak da biraz Galatasaray'i seviyorlarsa yapilmayacak sey degil. Hem boyle bir para kaynagin var, hem de boyle bir insan kaynagin var. Oyle liseyiz diyecek ovunmek ile olmuyor bu işler. Eger Liseliyim diyorsan ve bunla da ovunuyorsan o zaman Digital era yi kacirmayacaksin. Keske keske yapabilseler...
Bunu yapacak bir tane adam var o da kovularak gönderildi. Günün birinde geri gelir ve ekibinde kavukçu gibi eli kolu uzun olan bir adam olursa kesinlikle olur ki olması gerektiğini bende senin gibi düşünüyorum.
Spor ve dijital dönüşüm konusunda çok ciddi açık var. Bu açığı kullanan ciddi anlamda geleceğin ekonomisi özgür global kulüplerinden birisi olur.

Samsunspor futbonaut sisteminin ufağını yaptırmış bir hocaya 1 senedir kullanıyormuş.

Yapan hocayla görüştüm geçen.
Hocam dedim bunlar bu sistemi nasıl kullanıyor yanındakine pas veremiyorlar dedim. Oturduk kahkaha attık.
Neyse özetle samsunspor bile elektronik yetenek sistemi kullanıyormuş, çok geç kaldık.

Yahu "Gelirse" "ikna olursa" bu evreleri coktan gectik. Surda 2.5 hafta kaldi liste bildirmeye. Beklemek gibi bi luksumuz kalmadi

Bu arada millet aptal degil oluru varsa tabiki herturlu donna istenir

Yani eğer Ederson'un maliyeti de böyle yüksekse, az daha çıkıp Donnarumma'yı zorlamak mantıklı...

İşin zamanlama kısmı başka soru işareti. Eğer oraya takılsak zaten 15 gün önce en geç yapmış olmamız lazımdı. Sonuçta realite şu an hala birkaç isim için aynı anda uğraşılıyor olsa gerek. Elbette kimse Donnarumma'yı zorlarken diğer alternnatifleri de elden kaçırıp kalecisiz kalalım manasında söylemiyor. Onu yönetim düşünecek. Bu süreç devam ederken işin o boyutlarına hakim olmayan taraftarın "Ederson'un maliyeti buysa Donnarumma'yı da bir zorlasaydık" demesinde sakınca yok... Biz bilmiyoruz çünkü hangi alternatifin elden kaçmaması için son tarih ne zaman... Onu hesap etsinler ona göre davransınlar elbette.

Samsunspor futbonaut sisteminin ufağını yaptırmış bir hocaya 1 senedir kullanıyormuş.

Yapan hocayla görüştüm geçen.
Hocam dedim bunlar bu sistemi nasıl kullanıyor yanındakine pas veremiyorlar dedim. Oturduk kahkaha attık.
Neyse özetle samsunspor bile elektronik yetenek sistemi kullanıyormuş, çok geç kaldık.
Bunlar zeka,vizyon işi.klup calisanlari sirf yakini veya siyasi olarak destek gorecek kişilerden secilirse liyakat olmazsa 75lik osimhende alsan o takim patlar avrupada.

Rts bu yönetim hic bir sekilde guven vermiyor. O yuzden bir an evvel hangi kaleci bitiyorsa bitsin derdindeyim. Garanti verseler donnayi zorlayacaz agustos sonuna kadar olmazsa ederson kesin 1 eylulde imza atacak diye kimse ses etmez zaten

Ama yaptiklari yapacaklarini teminati malesef. O yuzden 0guven var bende. Cuma mactan sonra yangin baslamali artik
Yani eğer Ederson'un maliyeti de böyle yüksekse, az daha çıkıp Donnarumma'yı zorlamak mantıklı...

İşin zamanlama kısmı başka soru işareti. Eğer oraya takılsak zaten 15 gün önce en geç yapmış olmamız lazımdı. Sonuçta realite şu an hala birkaç isim için aynı anda uğraşılıyor olsa gerek. Elbette kimse Donnarumma'yı zorlarken diğer alternnatifleri de elden kaçırıp kalecisiz kalalım manasında söylemiyor. Onu yönetim düşünecek. Bu süreç devam ederken işin o boyutlarına hakim olmayan taraftarın "Ederson'un maliyeti buysa Donnarumma'yı da bir zorlasaydık" demesinde sakınca yok... Biz bilmiyoruz çünkü hangi alternatifin elden kaçmaması için son tarih ne zaman... Onu hesap etsinler ona göre davransınlar elbette.

İlkay olmuyorsa kozlowski düşünülebilir bence hem maliyeti uçuk olmaz hem de son yıllarda gördük ki Anadolu’da kaliteli topçular çıkıyor romulo-Leipzig Dele Bashiuri-Lazio gibi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kozlowskiyi ben bu yaz boyunca soyledim hic transfer yapilmayacaksa o herif denenmeli..yasi genc brighton daha once yatirim yapmis epey de yetenekli gibi denenebilir

Rts bu yönetim hic bir sekilde guven vermiyor. O yuzden bir an evvel hangi kaleci bitiyorsa bitsin derdindeyim. Garanti verseler donnayi zorlayacaz agustos sonuna kadar olmazsa ederson kesin 1 eylulde imza atacak diye kimse ses etmez zaten

Ama yaptiklari yapacaklarini teminati malesef. O yuzden 0guven var bende. Cuma mactan sonra yangin baslamali artik

Yangın başlasın zaten ona itirazım yok. Güvenim benim de yok. Bu transfer sezonunu bir yönetim şu aşamada eline yüzüne bulaştıracaksa en güçlü aday bu yönetim kadrosudur.

Valla ister beğenin ister beğenmeyin, takımda yedek olarak Kaan ve Berkan varken ekstra orta saha alınmaz. Belki yeri gelecek 4-4-2 oynayacağız bi maç Sara belki Lemina yeri gelecek yedek başlayacak maça.

Berkan giderse o zaman genç yabancı kuralına uygun biri gelir kiralık satın alma opsiyonlu.

Beeelki 4-4-2 oynarız diyorsun ama çoğu maçta üçü aynı anda başlayacağımızı hesaba katmıyorsun. Yani 8CL maçı, arada ligler derbiler, milli takım gidiş gelişleri, şu bu derken o ara bir sakatlıkta en üst düzey ve en kritik CL maçlarına orta sahada Berkan'la Kaan'la çıkmaya razı gelicez öyle mi?

O zaman biz neden Osimhen'e 75m verdik birader...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt