- 3 Temmuz 2012
- 133.971
- 80.807
- 5.198
donnarumayı gaza getirip mal gibi ortada bıraktılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcao ucuz bir işti, nelson'da kayıp sezon şans oldu, luyindama bence hatalı işti. Ben şahsen luyindamayı hiç beğenmezdim, fiziği çok iyiydi ama fundamental kötüydü. Demek istediğim hedefleri büyük takımda eğer çok üst kalitede değilse gençler o baskıyı kaldıramaz gs gibi büyük takımda. Barış, arda ünyay gibi ucuz yollu alıp 1 sezon geliştirip takım seviyesine getirmek bana daha mantıklı ve az riskli geliyorMarcao nelsson luyindama falan da tuttu kral. Boeyi de çok iyi buldular mesela. Ben sağ beke böyle bi profil alınması gerektiğini düşünüyorum.
Futboldan anlayan ve menajer iliskileri iyi yoneticiler olmadan bulunamıyor. Bizim yöneticilerin buldukları Jelert, Cuesta, Kutucu gibiler.Bir dolu adam bulunur direk 11 olmaz belki ama bulunur satılır. Bu tarz liste her zaman güncel olmali zaten.
Bir senede 7 8 tane aptalca gol yiyen kaleci iyi kaleci degildir; isterse 100 tane yüzde yüzlük gol kurtarmış olsun. İyi kaleci senede 1 2 taneden fazla aptalca gol yemez.Oyumu onanaya verdim çoğunluğun aksine ben kendisine çok güveniyorum gelmesini isterim boktan bir kulüpte harcanıyor
Bunu aldık aldık alamadık real Madrid yapar seneye yada 2 sene içinde gerçekten courtois varisi olur bu çocuk ama zor iş bunu alabilmekFiziği tam kaleci fiziği. Atletizmi enfes Courtois gibi.
Ayağı nasıl acaba?
Tabi bu oğlanı alırsak 2 seneye yeni kaleci bakmaya başlarız. Zira elimizde tutamayız.
Yunan ligindeki şut kalitesiyle EPL'deki şut kalitesi aynı değil. Muslera da bir Süper Lig efsanesiydi ama iyi Avrupa maçı yok denecek kadar az.diogo costa şu an tzolakis'ten ii ama tzolakis'in 4-5 sezon içinde onu geçebilecek potensiyali var. costa zaten realistik iş de değil, 40 50 milyon bonservis mi verecez kaleciye? geçiniz
ederson ve tzolakis ise kritik kurtarış bağlamında zaten kıyaslanamazlar
ederson bildiğin kova tzolakis yanında
tek artısı topla oyunu olabilir belki, o da city'nin iyi halinde öyleydi, geçen sezon nasıl sıvadığını gördük. haliyle bizde ne yapar bilinemez
tzolakis'ten sonra alabileceğimiz en ii herif lammens şu an itibariyle
soldaki kim la 200kg olmus tanıyamadım arkadanla bizim ekipmanlar cidden şişman gösteriyor. torreira ya bak 100kg gibi arkadan
![]()
sen olduğun söyleniyor. saçlar yakışmışsoldaki kim la 200kg olmus tanıyamadım arkadan
ben Türküm dostumsen olduğun söyleniyor. saçlar yakışmış
Yokgelmezse forumu bırakıyor musun?
delikanlı gibi erkek gibi cevap bekliyorum tek kelime
Neden? Herkes methediyor.singo songo mongo aman diyim 20li bonservis vereceksek çok söveriz
la bizim ekipmanlar cidden şişman gösteriyor. torreira ya bak 100kg gibi arkadan
![]()
zayıf diyordunMaalesef burada da sadece icardi kilolu duruyor