- 5 Eylül 2014
- 85.312
- 71.354
- 4.513
gelmezse forumu bırakıyor musun?Ederson benim açtığım nöbette gelecek
delikanlı gibi erkek gibi cevap bekliyorum tek kelime
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelmezse forumu bırakıyor musun?Ederson benim açtığım nöbette gelecek
Düşünsene Singo için pazarlığa gidiyorsun ve soruyorsun; kaç para diye. Adamlar 35 veya 40 diyor. Sen ne yaparsın Allah aşkına, 25 teklif eder çıkarsın.Yav salim sallarken bari rakamları mantık çerçevesinde salla. 35-40 isteyen takıma 5+20 teklife ne cevap verir.
Dedim doğrubir wp grubunda forum üyelerinin de olduğu grupta
"kerem gidebilir normal 500 bin lira verseler en büyük fenerli ben olurum"
dedin mi demedin mi?
cuestayı alırsın o paraya evet ya da jelerti. Milan adam mı ki aldığı topçuyu övüyorsunuz burada Milan mı kaldı arkadaş zaten bitik bir kulüp. Kaça alacak 30'a mı alacak. Köyferansa bile katılmıyor adamlar lan iyi misiniz siz.Olur mu hocam ucuza kim verir düz mantik . Cuesta örneği verilir bir de ukala sekilde
@Emir Sato prime Schmeichel, Oliver kahn, Van der sar ve Buffon karışımı gibi lanse ettiği için tızolağkise verdim oyu
Onların yatırım yaptığı gençler genelde 20 milyondan başlıyor ama. Düşünsene biz arda gülere 20 milyon verip yedekte oturtuyoruzDaha milan dün 10a sağ bek aldı.
2 günde real psg mi olduk dicem onlar bile artık gençlere yatırım yapıyor.
Küfürlü caps yasak kardeşim yakında mıhlanacaksın
Nedeni yoneticeler; hem becerikli degiller hemde tecrübeli degiller. 5'le 10 milyon arası 5 6 tane transfer yaptılar ve hepsi basarisiz oldu. Gururu ve kiskancligi bırakıp butun transfer isini Gardi'ye bırakırlarsa çok daha basarili transferler yapabiliriz.Abi biz niye 5 e adam bulamıyoruz 10 a bulamıyoruz ya
Milan mi dedim ben ben transfere bakis acisi dedim . Gayet de alinabilir. Ne desem bos iyi gunler.cuestayı alırsın o paraya evet ya da jelerti. Milan adam mı ki aldığı topçuyu övüyorsunuz burada Milan mı kaldı arkadaş zaten bitik bir kulüp. Kaça alacak 30'a mı alacak. Köyferansa bile katılmıyor adamlar lan iyi misiniz siz.
Düzenlenmiş hâli nasılKüfürlü caps yasak kardeşim yakında mıhlanacaksın
Bir dolu adam bulunur direk 11 olmaz belki ama bulunur satılır. Bu tarz liste her zaman güncel olmali zaten.Nedeni yoneticeler; hem becerikli degiller hemde tecrübeli degiller. 5'le 10 milyon arası 5 6 tane transfer yaptılar ve hepsi basarisiz oldu. Gururu ve kiskancligi bırakıp butun transfer isini Gardi'ye bırakırlarsa çok daha basarili transferler yapabiliriz.
Tzolakis bu kadar iyiyse neden Nottingham Forest almıyor? İki kulübün sahibi aynı değil mi?tzolakis = schmeichel reincarnate
Onların 30u 35i senin 7-8in işteOnların yatırım yaptığı gençler genelde 20 milyondan başlıyor ama. Düşünsene biz arda gülere 20 milyon verip yedekte oturtuyoruz