Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tzo bu saatten sonra olmaz, DC ye paramız yetmez, anketi mantık ve süre çerçevesinde cevaplayalım. 1 ay önce olsa Tzo.

Yav salim sallarken bari rakamları mantık çerçevesinde salla. 35-40 isteyen takıma 5+20 teklife ne cevap verir.
Düşünsene Singo için pazarlığa gidiyorsun ve soruyorsun; kaç para diye. Adamlar 35 veya 40 diyor. Sen ne yaparsın Allah aşkına, 25 teklif eder çıkarsın.

Olur mu hocam ucuza kim verir düz mantik . Cuesta örneği verilir bir de ukala sekilde
cuestayı alırsın o paraya evet ya da jelerti. Milan adam mı ki aldığı topçuyu övüyorsunuz burada Milan mı kaldı arkadaş zaten bitik bir kulüp. Kaça alacak 30'a mı alacak. Köyferansa bile katılmıyor adamlar lan iyi misiniz siz.

:D
Fon Davası İle Gündemde Olan Emre Çolak Futbolu Bırakıyor Mu?

Abi biz niye 5 e adam bulamıyoruz 10 a bulamıyoruz ya
Nedeni yoneticeler; hem becerikli degiller hemde tecrübeli degiller. 5'le 10 milyon arası 5 6 tane transfer yaptılar ve hepsi basarisiz oldu. Gururu ve kiskancligi bırakıp butun transfer isini Gardi'ye bırakırlarsa çok daha basarili transferler yapabiliriz.

cuestayı alırsın o paraya evet ya da jelerti. Milan adam mı ki aldığı topçuyu övüyorsunuz burada Milan mı kaldı arkadaş zaten bitik bir kulüp. Kaça alacak 30'a mı alacak. Köyferansa bile katılmıyor adamlar lan iyi misiniz siz.
Milan mi dedim ben ben transfere bakis acisi dedim . Gayet de alinabilir. Ne desem bos iyi gunler.

ederson'un tzolakis'ten daha fazla oy almasına sadece gülebiliriz bu arada

standart gsc cehaleti işbaşında

Nasıl bir planlama yapılıyorsa 1 ayı sadece gönderileceklere ayırdılar

Gönderirken birilerini almak çok karmaşık bu yönetim icin

Nedeni yoneticeler; hem becerikli degiller hemde tecrübeli degiller. 5'le 10 milyon arası 5 6 tane transfer yaptılar ve hepsi basarisiz oldu. Gururu ve kiskancligi bırakıp butun transfer isini Gardi'ye bırakırlarsa çok daha basarili transferler yapabiliriz.
Bir dolu adam bulunur direk 11 olmaz belki ama bulunur satılır. Bu tarz liste her zaman güncel olmali zaten.

Onların yatırım yaptığı gençler genelde 20 milyondan başlıyor ama. Düşünsene biz arda gülere 20 milyon verip yedekte oturtuyoruz
Onların 30u 35i senin 7-8in işte

Tutan bi ton genç transferimiz oldu son yıllarda yeter ki doğru kadrolara monte edelim. Şu an oturmuş ve heybetli bir ekibimiz var oyuncu geliştirmeye çok müsaidiz.

Her yere 5-6 maaşlı adam alamayız ha?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt