Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trossard Mertens yerine dusunuluyorsa bunda abes bir durum yok. Cunku bizde forvet arkasi oynayabilecek dogru duzgun kimse yok.

Yunus 10 numara degil onu gec. Sane geldi ama Sane kanatlar icin alindi, yani solda oynar sagda oynar. Zaten kanatlarda adam yoktu ki, gecen sene Yunus ve Baris ile idare ettik sonra Yunus sakatlaninca adam kalmadi, yokluktan Sallai oynadi biraz.

Simdi kanat rotasyonu tamam, tabi giden olmazsa.

Ama Mertens yeri hala bos. Icardi falan demeyin, Icardi 10 numara degil bunu tartismak bile komik.

Mertens yerine kimi almayi dusunuyorsunuz? Ya da soyle soralim, kimse alinmasin mi?

Cunku hocanin boyle bir dusuncesini anlayabilirim, eger tabi varsa boyle bir dusuncesi.
Evet kimseyi almayacağız

Mertens yedekti yav geçen sene
Aga futbol 11 kisi ile mi oynuyor?

Mertens yedekti diyorsunuz da simdi bakalim ne kadar yedekmis:

52 mac, 6 gol, 21 asist.

Toplam aldigi sure: 2966 dakika.

Sende 3000 dakika yapmis oyuncu gitti ve 3000 dakika forma sansi bulabilecek kimse alinmadi o bolgeye. Biraz da boyle bakmak gerekir.

52 mac, 6 gol, 21 asist.

Sende 3000 dakika yapmis oyuncu gitti ve 3000 dakika forma sansi bulabilecek kimse alinmadi o bolgeye. Biraz da boyle bakmak gerekir.
oncelik baska mevkilere veriliyor , stoper/sag bek ve kaleci onu transfer donemin sonuna dogru bakarlar bence hatta oraya 2003lu topcu bile bakabilirler

52 mac, 6 gol, 21 asist.

Aldığı sürelerin çoğu ilk devre

onun süreleri lemina aldı, sara öne kaydı

üstüne Sane + icardi geldi

Trossard mukemmel olur

Mertens etkisi yaratmasada, cok faydali olur

Atleticodan Correa da cok iyi olurdu komik bedelle meksikaya gitti

oncelik baska mevkilere veriliyor , stoper/sag bek ve kaleci onu transfer donemin sonuna dogru bakarlar bence hatta oraya 2003lu topcu bile bakabilirler
Onda hem fikiriz tabi gitsinler once kaleci ve defansa transfer yapsinlar, hatta ondan sonra direkt orta sahaya eleman alsinlar orada bile rakamsal olarak yetersizlik soz konusu.

Ben sadece Trossard fikrine soguk degilim, cunku yarin "abi takimda 10 numara oynayabilecek kisme yok hoca forvet arkasi adam ariyor" denilince o zaman Trossard akillara gelir belki demek istiyorum. Hem solda oynayabilir hem ikinci forvet/forvet arkasi. Yani cok yonlu biri hucum bolgesinde. Tabi rekabet iyi ama fazla siskinlik olmamasi gerektigine katiliyorum, bende o yuzden Zaniolo gidecekse bu transfer mantikli olabilir dusuncesi hakim.

Beyler yemleniyoruz lütfen kaleci yangınını bozmayalım trossard ile aklımızı çeliyor bu köftehorlar. Ben yarın tribünde kalecimizi görmek istiyorum acilinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt