Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Sociedadtaki aramburuyu alın getirin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Onana nerden çıktı ki , öyle bi haber mi varOnana'yi niye sildin @Mehmet Mehmetoglu
Forvet var kanat var 30 yas ben isterimNevzat'in haberi. Bakalim dogru mu cikacak.
Donnarumma United yaparsa Onana cikabilir oradan diye. Anketleri bozmayalim o yuzden.Onana nerden çıktı ki , öyle bi haber mi var
Donnarumma United yaparsa Onana cikabilir oradan diye. Anketleri bozmayalim o yuzden.
Gecen sezon mertens bitikti o yüzden birini koyamadin bu sene sane var hatta zaniolo gitmiyor gibi.Yunus geçen sene sakatlandığı vakit yerine birini koyamadık aslında öne de adam lazım belki +2 durumundan olabilir.
senin benim gibi renktlaslar sayesinde bu kulup 120 yildir ayakta raisonana isimli kolsuzu silen @Mehmet Mehmetoglu modumu tebrik ederim ismini görüne tüylerim diken diken olmuştu
Trossard nerden çıktı kaçırmışımLigin ikinci haftasina giriyoruz hale kaleci gelmedi hala stoper sag bek alinmadi ama Trossard ismi ortaya atildi gercekten ilginc isker dönüyor.