Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.452
- 44.484
- 2.388
Kavukçu simit sata sata satış üstadı olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 ayda Napoli'den cok sey ogrendiKavukçu simit sata sata satış üstadı olmuş
Takımda, Sane ve Yunus var iken önlerine biri alınmaz ki. Yatırımlık biri alınır belki ama dediğim durum da realite bir çeşit.Giderse yerine adam alırlar.
Tam keramettine hayatın anlamını söylüyor, gece gece nasıl real madrid oluruz onu anlatmaya ve iknaya çalışıyorduk ki ansızın pala inivermiş, emir hak vaki olmuş, baş sepette konuşuyormuş meğerceza mı yemiştin renktaş
Hic istemem. Kol gibi de maaşı var.Bunyamin Pavardi ister misin
1 tur daha gönderelim mi Napoli'ye?1 ayda Napoli'den cok sey ogrendi
Cellatı buldumSenin kelime oyunu yapip ceza aldigin var onu karistirmayalim.
ortalığın damına kıydılar.
Bu defa kulubu satar Amerikalilara falan belli olmaz derim.1 tur daha gönderelim mi Napoli'ye?
Önlerinde Barış var halihazırda. Ayrıca Barış aynı zamanda forveti de yedekliyor. Kesin alırlar.Takımda, Sane ve Yunus var iken önlerine biri alınmaz ki. Yatırımlık biri alınır belki ama dediğim durum da realite bir çeşit.
Tamam hocam, planlama olarak eğer gider ise Sane ve Yunus yaparlar, Sane ya da Yunus yedek olmaz ki ama mevcut durumda biri yedek olacak tabii. Trossard vs alınacağını sanmam ben Barış gider ise demek istediğim.Önlerinde Barış var halihazırda. Ayrıca Barış aynı zamanda forveti de yedekliyor. Kesin alırlar.
inan hatırlamıyorum renktaşım uyarı puanından filan da yiyorsun uyarı sınırını aşınca.Tam keramettine hayatın anlamını söylüyor, gece gece nasıl real madrid oluruz onu anlatmaya ve iknaya çalışıyorduk ki ansızın pala inivermiş, emir hak vaki olmuş, baş sepette konuşuyormuş meğer![]()
Felaketlik bir durum yok ki, ben öyle lanse etmedim ayrıca yani. Barış gidiyor eyvah vs diyecek değilim, Sane ve Yunus var.Barış gitmiyor felaket tellalı atanın gazına gelmeyiniz
Gidiyor demen de felaket tellallığı değil mi en ufak haberdeFelaketlik bir durum yok ki, ben öyle lanse etmedim ayrıca yani. Barış gidiyor eyvah vs diyecek değilim, Sane ve Yunus var.
Ederson geldi bile , Donnarummayi aldiklari var sayarsak orda daha da durma ihtimali yokKadir Bey 3 kalecinin Costa, Tzolakis ve Lammens olduğunu söyledi.