- 18 Mayıs 2011
- 49.926
- 52.918
- 4.398
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener masadaymış, onun için fiyatı indirmiyorlarmış. Anlamadığım şey futbolcunun kabul etmediği takım nasıl masaya oturup pazarlık yapıyor.Ederson geldi bile , Donnarummayi aldiklari var sayarsak orda daha da durma ihtimali yok
Cellat gibi takılıyorsun ha. Gaddarlığın nedeniyle yükseliyorum sana.ceza mı yemiştin renktaş
Samiyen'in haberine yönelik yorum yaptım? Haberlerine göre Zani kalıyor. Arap takımı Barış için 40+ sözlü teklif vs veriyor. Bunun üzerine böyle bir durum olabileceğini yazdım. Sorun ne ki burada.Gidiyor demen de felaket tellallığı değil mi en ufak haberde
Osi gelmiyor demen gibi
avatarın amacı nedir?Onana niye kaldırıldı? Anketteki 3 kalecinin 2'sinden daha iyi
Osimheni nasıl aldık ama zuhahahahahahBarış gitmiyor felaket tellalı atanın gazına gelmeyiniz
Alperciğim internet denen her türlü hayasızlığın yığınla gittiği bu mecrada nezih konuşma üslubunun takipçisi olduğun için seni tebrik ediyor ve bu amaç uğruna nice başlar feda edilebilir diyorum.Senin kelime oyunu yapip ceza aldigin var onu karistirmayalim.
ortalığın damına kıydılar.
Onana’nin son 3-yillik performansi ancak 1. lig seviyesi takimlara uygun.Onana niye kaldırıldı? Anketteki 3 kalecinin 2'sinden daha iyi
Sen masummuşsun renktaş kusura bakmainan hatırlamıyorum renktaşım uyarı puanından filan da yiyorsun uyarı sınırını aşınca.
Bu Nedim hırbosu niye hala Onana’yı bize sokmaya çalışıyor
bHemen şimdi Ederson mu, ya da 2 hafta bekleyip Donnarumma’nın düşmesini beklemek mi?