Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Yusuf ne işe yarar arkadaş bi anlamadım gitti..

Yahu gönder kocaeli ne göztepe ye kayseri ye 2 yıl kirala gitsin

Boş yere yabancı kontenjanını yiyor

Ortasaha ya 23 yaş altı 2 dinamik genç bulalım biri tutsa yeter

Şahsi fikrim Donna olacak yeni kalecimiz. Bence Edersonu alcaktık, Donna olasılığı olunca frene bastık, psg nin transferini bekliyoruz gibi. Başkan her açıklamasında en öncelik kaleci ve Osim diyordu. Buda demek oluyorki eldeki parayı bunara gömcez. Satışlar da başladı, 20 küsür zatwn satışlardan gelir. Benim tanıdığım Dursun başkan 26 yaşındaki Donna ya parayı gömer. Hatta hiç tartışılmayacak nokta atışı açıklamaları vardı, 27 yaşında kerem malının 25 ettiği piyasada 26 yaşındaki aktif en iyi kaleci olan Donnaya 30 gömerim aga.

Şahsi fikrim Donna olacak yeni kalecimiz. Bence Edersonu alcaktık, Donna olasılığı olunca frene bastık, psg nin transferini bekliyoruz gibi. Başkan her açıklamasında en öncelik kaleci ve Osim diyordu. Buda demek oluyorki eldeki parayı bunara gömcez. Satışlar da başladı, 20 küsür zatwn satışlardan gelir. Benim tanıdığım Dursun başkan 26 yaşındaki Donna ya parayı gömer.
Öncelik dediğin isimler çok iyi isimler olmalı ki beklemeye değsin.

Gidip ortalama bi stoper ve kaleci alırsan insanlar doğal olarak tepki verir.genc ve yetenekli kaleci alırsan da tepki verirler.daha önce niye gelmedi diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt