Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.676
- 44.816
- 2.388
Yusuf ve jelert hiç 2002li yabancı almasak bile dehlenmeli kalabalığa gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?Osimhen'in 75 milyonunu geçen transferler sizi de rahatsız ediyor mu? Keşke 85 milyona filan alsaydık
İkimize ortak harita çıkardım abi.seni 16 mayıs tahmini 1987 olarak yazdim.
@Emir SatoÇolakis h.o olarak yorumladım
Ahmet Eler kimdir?
11 Ocak 2020 tarihinden beri (DEİK) Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türkiye-Yunanistan İş Konseyinde Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktayım. Ayrıca Galatasaray Spor Kulübü Kongre Üyesiyim
Öncelik dediğin isimler çok iyi isimler olmalı ki beklemeye değsin.Şahsi fikrim Donna olacak yeni kalecimiz. Bence Edersonu alcaktık, Donna olasılığı olunca frene bastık, psg nin transferini bekliyoruz gibi. Başkan her açıklamasında en öncelik kaleci ve Osim diyordu. Buda demek oluyorki eldeki parayı bunara gömcez. Satışlar da başladı, 20 küsür zatwn satışlardan gelir. Benim tanıdığım Dursun başkan 26 yaşındaki Donna ya parayı gömer.
Daha önce olamazdı Donna, daha yeni alıyorlar şövalyeyi.Öncelik dediğin isimler çok iyi isimler olmalı ki beklemeye değsin.
Gidip ortalama bi stoper ve kaleci alırsan insanlar doğal olarak tepki verir.genc ve yetenekli kaleci alırsan da tepki verirler.daha önce niye gelmedi diye.
Bende Ibo Hatip'i gönderinde adam otursun diyecektim yav. Yine olmadı.
Vefat eden 2 Sportif AŞ üyesi vardı onlardan birinin yerine bu isim gelmiş.
Bir gun su pozu sen, Gokhan ve Cevahir de verirsiniz insaAllahHocanin arkasindaki maruf