Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahsi fikrim Donna olacak yeni kalecimiz. Bence Edersonu alcaktık, Donna olasılığı olunca frene bastık, psg nin transferini bekliyoruz gibi. Başkan her açıklamasında en öncelik kaleci ve Osim diyordu. Buda demek oluyorki eldeki parayı bunara gömcez. Satışlar da başladı, 20 küsür zatwn satışlardan gelir. Benim tanıdığım Dursun başkan 26 yaşındaki Donna ya parayı gömer. Hatta hiç tartışılmayacak nokta atışı açıklamaları vardı, 27 yaşında kerem malının 25 ettiği piyasada 26 yaşındaki aktif en iyi kaleci olan Donnaya 30 gömerim aga.
Bonservis belki çözülür de 2 temel sorun var:
1-Donna bu yaşta Türkiye'de oynamaya sıcak bakar mı (herkes Osimhen-İcardi değil)
2-Hadi diyelim ki gelmek istedi, bonservis ve maaş beklentisi toplamı bizi bayıltmaz mı

Bonservis belki çözülür de 2 temel sorun var:
1-Donna bu yaşta Türkiye'de oynamaya sıcak bakar mı (herkes Osimhen-İcardi değil)
2-Hadi diyelim ki gelmek istedi, bonservis ve maaş beklentisi toplamı bizi bayıltmaz mı
Bilemiyorum ama yönetimin duyumcuların Lazio maçında açıklamalarında dahası da var iması vardı hep, önümüzdeki haftalar demişlerdi. Bayıltma konusunsa gelince zaten satışlar başladı, en az 25 falan gelir kasaya. Bide Ederson bitmiş haldeyken, Donna boşa çıkınca birden bire beklemeye geçmeleri, işin içinde Gardinin olması, İcardi ile yakın olması Donnanın falan … bilemedim. Ayrıca son kontratı olmayacak.

Jelerti ilk geldiğinde forumda çok kişi övüyordu bir iki gün önce Trabzon ile maçımızın özeti önüme düştü 35 yaşındaki adam jelerti ne zor durumlara sokmuş

Jelerti ilk geldiğinde forumda çok kişi övüyordu bir iki gün önce Trabzon ile maçımızın özeti önüme düştü 35 yaşındaki adam jelerti ne zor durumlara sokmuş

Ben Sivas maçına kadar umutluydum tek omuz darbesinde yeri öpünce vazgeçtim Jelertten hiç bir yol olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt