Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo konusunu şöyle açıklayayım.

Geçen yılki Osimhen
Ondan önceki Davinson gibi bir fırsat bekliyorlar.

Zaniolo buradaki emniyet sibobu, eğer bu tarz fırsat oluşursa Zaniolo en kötü lig içine şutlanacak, olmazsa da devam edecek. Mevzu bu.
Zaniolo 3.5 civari maaşi var bonus vesaire.5 bile gelse satarim gasperini,emery ile çalişti yine bi cacik olmadi maclarinida izledim.Bu heriften hicbirsey olmaz.

Barış giderse şampiyonluk nasıl gidiyor yahu? Barış takımın tek yıldızı da bizim mi haberimiz yok?
Osi ve davinsonla en önemli yildizimiz evet, kac mac cözdu bize baris. Giderse yeri dolmaz. Tek futbolcuyla sampiyonluk mu gider demeyin, gayet gidebilir. Gecen sezon yunusun sakatliginda az kalsin siciyorduk mesela

Ha yönetim o guveni verseydi eyvallah derdik. Ama göruldugu uzere 3 aydir kalecinin yerini dolduramadilar daha. Kalan 2.5 haftada barisi satip yerini dolduracaklarini dusunenlere elimde sudan ucuz köpru var satabilirim

3 yıl üst üste şampiyonluk, sayısız rekor ama hala bunu bence başaramıyor.

Onu başardığı gün farklı şeyler konuşabiliriz ama bence hala o eşiği atlayamadı.

Birebir FT olmasını kimse beklememeli zaten ama sen artık tescilli bir hocasın biraz bu konularda artık başını sallama, farklı görüş bildir ve onu uygulat.

Mesela Doue çok istiyorsan almadılar mı almasınlar ama yerine getirdikleri Jelert'i asla kabul etme alma takımına.

O esigi atlamasi icin edirneden sonra birseyler yapmasi lazim.. Hocayi en cok sevenlerden biri olarak elestiriyorum bu hususu .. Senin yarin etmeyecek takimlar gelip seni tokatlayabiliyorsa Avrupada bir oturup dusuneceksin ..

Keçiörenin pay işi olmasa 50m cash paraya sarılmasına karşı çıkmazdım. Pay işi çok can sıkıcı

Zaniolo 3.5 civari maaşi var bonus vesaire.5 bile gelse satarim gasperini,emery ile çalişti yine bi cacik olmadi maclarinida izledim.Bu heriften hicbirsey olmaz.
2.75 maaşı.

5e satacağıma 1 yıl uğraşırım belki verim alırım demiştir Okan

Barış için bugün satılmasın diyenlerin alayı 2 sene önce PTT topçusu diyordu (utanmaz herifler), ne olacağı belli olmaz.

bu tarihte barış satılmaz 3 aydır kaleci alamadılar yerini dolduracaklarını mı sanıyorsunuz

Son hali ile olmasini istediğim kadromuz

Ederson/Gunay
Singo/sallai Apo/Singo sanchez/Arda Jacobs/Eren
Torreira Lemina sara/// Ilkay
Barıs/Sane osimhen/icardi yunus/Zaniolo

Osimhen İcardi bile reddetti arabistanı 25 yaşındaki Barısı neden gönderiyoruz? Umarım öyle bir saçmalık yapılmaz

Yav daha kaleci, sağ bek, stoper ve orta saha transferlerini yapamadık şimdi Barış 'ı satıp bir de hücum transferi mi yapacak yönetim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt