- 1 Ağustos 2009
- 44.922
- 43.536
- 4.198
Stoper de şart sağ bek de şart
Sağ bek oynayabilen stoper yahut stoper oynayabilen sağ bek saçmalığına girmemeliyiz
Sağ bek oynayabilen stoper yahut stoper oynayabilen sağ bek saçmalığına girmemeliyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chaos timeYav daha kaleci, sağ bek, stoper ve orta saha transferlerini yapamadık şimdi Barış 'ı satıp bir de hücum transferi mi yapacak yönetim?
Hayırdostum 50 cashe barışı sattım sil kadrodan
Kereme keşke yapılsaydı bu.Barış gidiyorsa sözleşmesine Türkiye'den başka takıma satılamaz maddesi koymak lazım.
Satmasınlar Barış'ı filan, ilk defa sezona bu kadar formda giriyor BarışChaos time
![]()
sen bilirsin dostum engelledim kib bye
Yalan yok Kerem'in fenere gittiğine üzülmedim mentali problemli 2 gün sonra büyük kaos çıkaracak ama Barış'ın TR'de başka bir takıma gitmesi koyar.Kereme keşke yapılsaydı bu.
Geçen seneki UEFA bence de faciaydı. Her şey bizim lehimizeyken ilk 8'i hoca eliyle verdi sağ olsun.O esigi atlamasi icin edirneden sonra birseyler yapmasi lazim.. Hocayi en cok sevenlerden biri olarak elestiriyorum bu hususu .. Senin yarin etmeyecek takimlar gelip seni tokatlayabiliyorsa Avrupada bir oturup dusuneceksin ..
Haklısınız hocam.Stoper de şart sağ bek de şart
Singo ve pavardı beraber alip 4 opsiyon elde edelim.Stoper de şart sağ bek de şart