Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav daha kaleci, sağ bek, stoper ve orta saha transferlerini yapamadık şimdi Barış 'ı satıp bir de hücum transferi mi yapacak yönetim?
Chaos time :asd:
The Lion King Reaction GIF

O esigi atlamasi icin edirneden sonra birseyler yapmasi lazim.. Hocayi en cok sevenlerden biri olarak elestiriyorum bu hususu .. Senin yarin etmeyecek takimlar gelip seni tokatlayabiliyorsa Avrupada bir oturup dusuneceksin ..
Geçen seneki UEFA bence de faciaydı. Her şey bizim lehimizeyken ilk 8'i hoca eliyle verdi sağ olsun.

Onun dışında bizimle ilk CL tecrübesi bence gayet güzeldi. Kopenhag falan yenilmeyecek takım değildi ama biz de oyun anlayışını yeni oturtan bir takımdık.

Bu tarz takımlar ters gelebiliyor. Her iki yılda UEFA'dan elendiğimiz maçlarda Kaan sağ bekti hele hele ilk yıl durduk yere maçı verdik yoksa oradan tur atlamak içten bile değildi.

Tabii bunlar yine hocaya yazar ama adamı da 2 yıldır sağ beksiz bıraktılar. Stopersiz, solbeksiz falan kaldı...

Umarım hepsinden artık ders çıkarılmıştır diye düşünüyorum. Yönetim, hoca...

Bunlar kaleci transferinde hep yüksekten uçtular. Ederson 'lar Donnaruma 'lar Costa 'lar filan derken hiçbirini alamayınca elde Uğurcan kaldı. Uğurcan transfer edilecek onun yolunu yapıyorlar

Barış'a hadi git demezsek gitmez bence Neom'a. Ama çok iyi teklif geldi, gidersen iyi olur der isek gider o da. Yani top yönetimde bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt