Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
ikisini de istemem, bişeyi iyi yapamadığı için zaruriyetten 2. pozisyonda oynamaya çalışan topçuların canı cehenneme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ikisini de istemem, bişeyi iyi yapamadığı için zaruriyetten 2. pozisyonda oynamaya çalışan topçuların canı cehenneme
Bu kadar paragöz olma seneye satarız zaten barışısen bilirsin dostum engelledim kib bye
şu an mantıklı geldi, belli ki bu sene coşacak barış, seneye araplara değil de ingiltereye 40a çakarız + sözleşmeye trde oynayamaz maddesi şartBu kadar paragöz olma seneye satarız zaten barışı
Müşteri çıkarsa hoca anında paketler merak etmeAbi ne zaniolosi ya yollayin gitsin birde onun icin kontenjanmi harcicaz. Hoca tam olarak ne bekliyor su nankor heriften
Alexandro harika bir herifŞu Lille'deki sol ayaklı stoper için kaç isterler?
En büyük potansiyelleri olan kaleciyi yurt içinde 40'a verdiler. 20'ye falan o stoperi satmazlar mı?
O rakamlara alınabilecek en iyi stoper o adam olur. Pavlovic, Lucumi falan hiç gerek yok.
Alexandro harika bir herif
Gecen sene 15'e alinirdi simdi 25 olmustur belki.Şu Lille'deki sol ayaklı stoper için kaç isterler?
En büyük potansiyelleri olan kaleciyi yurt içinde 40'a verdiler. 20'ye falan o stoperi satmazlar mı?
O rakamlara alınabilecek en iyi stoper o adam olur. Pavlovic, Lucumi falan hiç gerek yok.
Barışın alnına silah dayasan yine Arap develerine gitmez çocuk yıllardır kendini avrupaya hazirliyor
Böyle devam ederse stoper de oynayabilen kaleciye doğru gidecek bizim iş...Stoper de şart sağ bek de şart
Sağ bek oynayabilen stoper yahut stoper oynayabilen sağ bek saçmalığına girmemeliyiz
Doğru tespit fakir rudigeri.Ben de çok istedim geçen sene rudiger gibi herif takımı sahiplenme skillide çok yüksek tam aradığımız kan ama alabilmek mesele