Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu numara olayını biz mi çok önemsiyoruz yoksa kulüp mü hiç sallamıyor anlamıyorum. Sezonda sahaya 3 kere çıkıp çıkmayacağı meçhul adama 3 numarayı niye verirsin ki?

f69e8475b388dce76a20e3309e8d9e33.jpg
Stoper transferi iptal diye yorumlarim

Bu arada Morata'dan para kazandığımızı da düşünmüyorum

1.5 yıllık 6 milyon euroya kiraladık ve yıllık 8 milyon eurodan 12 milyon euro maaş ödemeyi taahhüt ettik. Yarım sezon oynadığı için 4 milyon eurosunu ödemişizdir. Milan'a 6 milyon euroluk kiralama bedelinin ne kadarını ödedik belli değil. Ama 2 milyon eurosunu ödemiş olsak Morata'nın masrafı zaten 6 milyon euroyu buluyor.

Nasıl para kazanmış oluyoruz Morata'dan?

Seneye muhtemelen küme düşecek seri b takımına gitmek icin neden bukadar israr etti acaba morata,daha zeki zannederdim

Bu arada Morata'dan para kazandığımızı da düşünmüyorum

1.5 yıllık 6 milyon euroya kiraladık ve yıllık 8 milyon eurodan 12 milyon euro maaş ödemeyi taahhüt ettik. Yarım sezon oynadığı için 4 milyon eurosunu ödemişizdir. Milan'a 6 milyon euroluk kiralama bedelinin ne kadarını ödedik belli değil. Ama 2 milyon eurosunu ödemiş olsak Morata'nın masrafı zaten 6 milyon euroyu buluyor.

Nasıl para kazanmış oluyoruz Morata'dan?
maaşı 8 değil 6

kiralama bedelimizin hepsini aldık yarım sezon da 3e oynatmış olduk başka masrafımız yok

Yine yangina baslamissiniz. Bildiginiz üzere her transfer dönemi ayni teraneyi yasiyoruz. Bu düzen degismez 😂

Satılan her oyuncu, bizi yeni transferlere biraz daha yaklaştırıyor.15 yabancı var güncel.

Kaleci icin son günü bekliyor olabiliriz. Donnarumma veya Ederson bosta kalabilir diye.

Son gün Donnarumma/Ederson mu yoksa daha erken Lunin/Onana tarzi kaleci mi istersiniz?

brawo ali yigit

Ekli dosyalar

• IMG_0325.webp
    IMG_0325.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 36
sane transferini de yonetici basarisi sandik..!

neden turkiyeye geldigi belli oldu

karisinin turklere ve turkiyeye olan inanilmaz sevgisinden dolayi, %80

zamaninda zor durumdayken yardimci olan turklere tesekkur ederiz bu transferden dolayi

satılan oyuncudan gelecek parayı maaşını karşıladı diye bakmak doğru değil. limit + bütçede yer açıyorsun zaten önemi de bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt