Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alınacaklar:
1- Donnaruma
2- Renato Veiga (Kiralık+Opsiyon)
3- Sacha Boey (Kiralık+Opsiyon)
4- İlkay
5- Gökhan Sazdağı / Zeki Çelik

Gidecekler:
1- Nelsson (6m Euro)
2- Köhn (7m Euro)
3- Cuesta (5m Euro)
4- Yusuf (Kiralık)
5- Kutucu (Kiralık)
6- Jelert (9m Euro)
7- Eyüp (Kiralık)

Not: Zaniolo kalsın...

Bu arada Morata'dan para kazandığımızı da düşünmüyorum

1.5 yıllık 6 milyon euroya kiraladık ve yıllık 8 milyon eurodan 12 milyon euro maaş ödemeyi taahhüt ettik. Yarım sezon oynadığı için 4 milyon eurosunu ödemişizdir. Milan'a 6 milyon euroluk kiralama bedelinin ne kadarını ödedik belli değil. Ama 2 milyon eurosunu ödemiş olsak Morata'nın masrafı zaten 6 milyon euroyu buluyor.

Nasıl para kazanmış oluyoruz Morata'dan?

Genelde zarardayız bu tarz anlaşmalarda.

1.5 yıllık 6 milyon euroya kiraladık ve yıllık 8 milyon eurodan 12 milyon euro maaş ödemeyi taahhüt ettik. Yarım sezon oynadığı için 4 milyon eurosunu ödemişizdir. Milan'a 6 milyon euroluk kiralama bedelinin ne kadarını ödedik belli değil. Ama 2 milyon eurosunu ödemiş olsak Morata'nın masrafı zaten 6 milyon euroyu buluyor.

Reelde kazanmasak bile alacağımız parayı gelir gösterip limite ekletebiliriz

Biraz ama olay biz çok medeni olduk. Yumuşadık
Terim konuları kapandığından beri forum huzura kavuştu. Ayrıca yumruk manyağı edilecekler listemi de kaybettim. Ama iki kişiyi unutmam mümkün değil.

Seri şampiyonluklarımız da bizi daha mülayim yaptı bunu da belirteyim.

Yıllık maaşı 6ydı

1.5 sene kiralayıp 6 m euro verdin

Yarım dönem oynatıp 3 m euro da maaş verdin

1 sene kalan kiralama hakkını 6ya sattın, aslında sen 1.5 yıllık hakkını 6ya almıştın gibi düşün.

Maaşını oynattığın sürede ödedin zaten.

Kısacası yarım dönem maaşına oynatmış oldun totalde senden çıkan para o oldu.

Milan’a vereceğimiz 6yı da henüz hiç ödememişiz belki nakit akışı da sağlanmış oldu diyebiliriz.

Cago yazmis

Yusuf Demir ve Elias Jelert gelecek sezon planlamasında yer almıyor.

Galatasaray 12+2 kuralına uygun oyuncu arayışları kapsamında bu kurala uyan 2 kaleci ile görüşmelerini sürdürüyor. Hedeflenen isimlerin tamamlanamaması halinde gelecek sezon kaleyi bu iki isimden biri koruyacak

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu nasıl anlatım bozukluğu yav, kaleyi Yusuf ve jelert koruyacak transfer olmazsa diye anlaşılıyor😄 jelertin elleri küçük, yusufunda ayağı iyi değil diye yorumlayayim bari

IMG_3540.webp

Birden şöyle bir 10 numara haberi gelse ama şu an yer yüzünde aktif futbolcular arasında böyle biri yok

Bu nasıl anlatım bozukluğu yav, kaleyi Yusuf ve jelert koruyacak transfer olmazsa diye anlaşılıyor😄 jelertin elleri küçük, yusufunda ayağı iyi değil diye yorumlayayim bari
Genç listeyi onlar işgal ediyor şu an, onlar giderse yerlerine 2 tane u23 koyabilirsin.

Genç listeyi onlar işgal ediyor şu an, onlar giderse yerlerine 2 tane u23 koyabilirsin.
Mantıklı olan o, Yusuf ve Jelert potansiyeli olsa bile-ki şüpheliyim oldugundan- Okan hocanın üstüne düşüp geliştireceği adamlar değiller. Denemeyi düşünmüyor, hazırlık maçlarında dahi süre alamadılar.Güzelce gönderip, yerine kurala uyan kaleci ve orta saha alınmalı, ama haberin yazılışı kafa karıştırıcı.

2002li iyi kaleci bulduysanız getirin 3 tane genç yabancı olunca ceza mı var sanki yaw :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt