Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biyogala kick hesabında transfer konuşuyor isteyen baksın

Taraftar hep ister, idari ve teknik heyet daha sogukkanli davranir. Cunku taraftar isin amator, idari ve teknik heyet profesyonel tarafindan bakar. Ne zaman ikisi arasinda dogal bir denge saglanir o zaman basari gelir. Biz bunu bir butun halinde kuslardan az cok daha iyi yapabildigimiz icin ustuste sampiyonluklar goruyoruz. Ama basari gelmedigi surece de bir panik havasi yaratilir. ManU ya da fener gibi kotu transferler ve sonuclar elde edilir.

Simdi bunu goz onunde bulundurarak sormak lazim? Taraftar bu idari ve teknik yonetimin sirf Oai ve Sane gibi iki yuksek profilli transfer yaptilar diye hemen bu sene Avrupa'da buyuk bir basari yakalamalari gerektigini mi dusunuyor? Yoksa bu ikinci oyuncu nasilsa onumuzdeki iki sene daha bizlerle olacaklarsa kadroda eksik gorulen diger pozisyonlara yapilmasini iatedikleri transferlerin bir sonraki doneme kalmasina goz yumamazlar mi? Kalede Gunay, savunmada Jelert/Sallai ve Apo ile bir donem daha idare edilse ve bu pozisyonlar icin daha saglikli calismalar yapilsa daha iyi degil mi?

Ben bu yonetimi cok tutmuyorum ama biraz sakin kafayla dusununce eger olmasi gereken buysa beklemek taraftariyim. Zira bir Frankie, bir Cuesta veya Ahmet'e daha katlanamam.

Yoneticilerin de bir an once Amerikalilarin da dedigi gibi shit or get off the pot yapmalarini rica ediyorum.

İlgililerin dikkatine...

İlk sayfada reklam alanı aranıyor..

PFDK eski baskan vekili çıkar GS ittiriliyor der ahmet konanc'ın kanalında yorumcu olur.Karagumrugu Kasimpasasi çıkar başkanları ali kocla yemek yer,sponsorları safi olur.Kocaeli desen sermayesinin yüzde 90'ı safi.Eski hakem yorumcusu cikar(Ali palabiyik)Galatasaraya kart vermek lazım cesaretini kırmak lazım diye açıklama yapar.Bu ligde şu koşullarda Galatasaray'dan başka takım da 3 sene bunları üst üste koyup da şampiyon olamazdı.iyi ki Galatasarayliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt