Faruk Özkul
10 Numara!
- 7 Eylül 2009
- 19.758
- 10.968
- 2.338
H.o.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkese gittiler kimse kabul etmedi.Bir yorumcudan duydum şimdi ismini anımsayamadım.fb yabancı futbolcu piyasasında imajı itibari kötü olduğu için ısrarla red yiyor o yüzden Türk futbolculara bu kadar para dökme işine girdi diye hem calhanoglu hem kerem icinkeremin fbye transferi güzel oldu o bölgeye çok daha iyi oyuncular alabilirlerdi sol kanada gerçi o oyuncuları ikna edemediler ki bence kereme gittiler
kerem getirdiğinden fazla götüren bir oyuncu unutmayın, takımın enerjisini düşüren biri,oynadığı son sezonu solda barış sağda ziyech bitirdikKerem de malesef faydalı olur gibi geliyo![]()
Duran'a 25m maaş verdiler Skriniar'a 10m maaş verdiler anca böyle ikna edebiliyorlarHerkese gittiler kimse kabul etmedi.Bir yorumcudan duydum şimdi ismini anımsayamadım.fb yabancı futbolcu piyasasında imajı itibari kötü olduğu için ısrarla red yiyor o yüzden Türk futbolculara bu kadar para dökme işine girdi diye hem calhanoglu hem kerem icin
yapı var yapı!!
Anladın sen onu
Gelsin hele. Gs taraftarına mı kafa tutacak o zurnanın son deliğiBu kerem kıtibiyozu işi inadı bindirecek gibi yalnız, bize öfkesi büyük gibi
Umarım tersi olur da sonu cengiz gibi olur
Bunlarda zengin bitmez. Sürekli zengin üretiyorlarBu safi kim zenginliği nereden geliyor bi anda
Ateş olsa ne kadar yer yakar yahu, hiç endişelendirmiyor beni. Bizdeyken de o kadar beğenmiyordum ben, ama formamızı giydiği için destekliyorduk.Bu kerem kıtibiyozu işi inadı bindirecek gibi yalnız, bize öfkesi büyük gibi
Umarım tersi olur da sonu cengiz gibi olur
icardi kerem gibiKerem bol bol Nesri'ye orta yapar ama o fukara hep tam kafasına orta istiyor![]()
fblilerin hepsi bunun farkında kiKülliyeden çıkmaz, Anadolu takımlarının sponsoru. Ama yapı var, yersen. Bu biraz yediği haltı başkasına atarak kurtulmak, ama kimse salak değil. İğrenc camia bu Fb, daha da kuduracaklar ve beter olacaklar. Altımızda ezilmeye muhtaçlar bu zihniyetle.