Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O da acayip bok gibi herif ya.

İnsan bir tane olumlu hareketi olmaz mı koca maçta. Az dada bu şopar bize saplanacaktı. Kamillere fake çekerek iyi soktuk
Yav oda kötü de herifi günah keçisi ilan etmişler digerleri sığır gibi geziniyor space odasına giren simanskiye salliyor.😂

Oha sen bir de forumla uğraşıp bu saatte işe mi gidiyorsun? Ben seni milyoner zannediyordum. :D
Benim issiz oldugumu dusunenler vardir belki surekli online gordukleri icin ama 40 saat calisip ayni anda forumu goturuyorum. Milyoner olsam zamanimi baska turlu harcardim buyuk ihtimalle :)

Bu como'nun 243 milyon değeri var güncel hayvan gibi para saçıyorlar sağa sola bunlara 10 milyon altında oyuncu vermemek lazım bir biz miyiz enayi.

Ney Zeki Çelik mi ulan şimdi gördüm Allah sizi bildiği gibi yapsın. Samsun'da bile görmek istemem zeki'yi

Sadece burası mı böyle yoksa x te veya duyumcularda da mı hiçbişi yok, bu sessizlik kötü. Diğer mevkileri geçtim hadi almıyorlar diyecem, kaleci konusunda heryerden red mi yiyoruz, aga bu ne hayırdır, Lazio maçında yöneticisinden duyumcusuna atıp tutuyorlardı, hayırdır. Komple transfer dönemimde takımdaki en büyük eksiği alamamak ne demek. 9 aydır kaleci nasıl bulamıyorlar. Osim sane demeyin onlar kendi geldi. Osim acamsı bi düşüncede olsa imzalı formasını alamazlardı.

Taraftarda da rehavet var, nerde kardeşim nerdeeee, para var kasada şöyle zenginiz böyle zenginizzzz eeeeeee nerde kardeşim kaleci,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt