- 18 Temmuz 2009
- 80.773
- 225.474
- 5.093
İş bitiricilik çok zayıf, Gardi olmadan biten iş yok hatta.
Çok kalitesiz bir yönetim kadrosu var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni seçim öncesi GSYİAD tayfayı yememiz lazım ama Dursun Özbek'ten beklentim sıfır.İş bitiricilik çok zayıf, Gardi olmadan biten iş yok hatta.
gitsin kondisyoner olsun o zaman hocalıkla pek bi alakası yok demek ki zira 1 yıldan fazla tahammül edebilen olmadı daha arkadaşacahil cahil konuşma cafer adamın her takımı aynı dirilikte ulan. Erken açmasa da o oyunu oynatacaktı zaten adamın oyun mantığı bu. Malatya maçında başladı zaten satış.
Mümkün değil, çöreklendiler kulübe iyice.Yeni seçim öncesi GSYİAD tayfayı yememiz lazım ama Dursun Özbek'ten beklentim sıfır.
belliydi böyle olacağı
aha ağustosda bitti
rezil rüsva ettiniz gsyi
şu an için sıcak parada sıkıntı var mıdır sence?Mümkün değil, çöreklendiler kulübe iyice.
Mevcut başarı seviyesiyle çok daha iyi yerlere gelmemiz lazım da işte olmuyor.
Haftayı da boş geçtiğimiz an hoşgeldin panik transferleri.
Florya ve bedelliden kasada 100 m euro civarı kalmıştı BB sonrasışu an için sıcak parada sıkıntı var mıdır sence?
hadi bir nevi stoper,sağ bek ve ortasaha transferini kenara koyuyorum. Kaleci konusunda sanki hiç bir şey yapılmamış gibi 6 aydır.Florya ve bedelliden kasada 100 m euro civarı kalmıştı BB sonrası
40 Osi'ye verilse 60 civarı cash olması lazım ama her ay 10-15 maaş ödeniyor, nakit akışı hep sorundur bizim kulüplerde.
Sağ bek de şart bence.hadi bir nevi stoper,sağ bek ve ortasaha transferini kenara koyuyorum. Kaleci konusunda sanki hiç bir şey yapılmamış gibi 6 aydır.
Her ay 15 mi? CL başarı gelmezse yandık o zaman. Güncel maaş tablomuz var mı reis. Bir dönem tutuluyordu forumda.Florya ve bedelliden kasada 100 m euro civarı kalmıştı BB sonrası
40 Osi'ye verilse 60 civarı cash olması lazım ama her ay 10-15 maaş ödeniyor, nakit akışı hep sorundur bizim kulüplerde.
Vergi borcu,sporcuların primleri maaşlar vs derken bir miktar daha gitmiştir bence.Florya ve bedelliden kasada 100 m euro civarı kalmıştı BB sonrası
Dönem bittiğinde brüt maaş bütçesi o civarda olacak tahmin ettiğim kadarıyla.Her ay 15 mi? CL başarı gelmezse yandık o zaman. Güncel maaş tablomuz var mı reis. Bir dönem tutuluyordu forumda.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
yok şart değil demedim ama kaleci daha böyle bağıran bir mevki oldu. nitelik olarak yetersiz ama nicelik olarak sağ bek vardı. Şu anda Günay var sadece es kaza ceza/sakatlık olsa Jankat oynayacak.Sağ bek de şart bence.
Çok şov peşindeler