Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buendia reyiz dün de gol atmış alsak orta sahaya çok iyi olmaz mı

alisson yok da

donnarumayı yedek kalacağına gel 1 yıl takıl bu yaz takım bulman zor, düşük serbest kalma maddesi koyarız seneye istediğin yere gidersin şeklinde ikna edebilir miyiz acaba
Hem bons hem maaş vermen lazım, mümkün görmüyorum.

United çok iyi takım kuruyor, iyi de maaş verirlerse oraya gitmeyi kabul edebilir.

Donnarumma bu isin sonunda United yapabilir. En mantiklisi orasi gozukuyor eger PSG'den ayrilmak istiyorsa.

İkilemde kaldılar iyi oyuncu yok alamıyorlar, düşük bütcecilerin ise cuesta cıkma durumu var. Fırsat kovalayıp sakat toplayacaklar

onda gardi var mıydı hiç hatırlamıyom
Gardi'nin anlaştığı rakamı bir türk menajer aşağı çekmeye çalışmış, öyle olunca da kavga çıkmış anlaşma bozulmuş. Suçu Gardi'ye attılar hatta Hatip medyası üzerinden. Biz 8e anlaşmışken 6ya Strasbourg'a verdiler sonra.

Hatta aynı menajerin Cuesta'yı sokan menajer de olduğunu söylüyorlardı.

Çok geç kalındı transferde
Tek bir haber bile olmaması üzücü
Osimhen Sane getirip arka tarafı bu halde bırakmak ağır falso olur.

Gardi'nin anlaştığı rakamı bir türk menajer aşağı çekmeye çalışmış, öyle olunca da kavga çıkmış anlaşma bozulmuş. Suçu Gardi'ye attılar hatta Hatip medyası üzerinden. Biz 8e anlaşmışken 6ya Strasbourg'a verdiler sonra.

Hatta aynı menajerin Cuesta'yı sokan menajer de olduğunu söylüyorlardı.
Biyiklarim 2 milim uzadi okurken su detaylari , sira sira tum surec aklima geldi.

Dizi sorun olmasa iyi oyuncu zaten seneye belese gitme derdinde suan. O yuzden dun kaptanligi mac oncesinde elinden alinmis.
Seneye beleşe alınabilir ya bence de, dün maç konusunda da yazdım.

Fırsat olarak değerlendirilebilir.

Bir de bu Read nasıl topçu, girdikten sonra bok gibiydi ama geçen sene çok hypelanmış

Okan hoca ısrarla her açıklamasında kaleci, sağ bek, stoper diyor. Yönetim tarafındansa ses seda yok. Kaldı ki ne bekleniyor kimsenin de bir fikri yok.

Bir de bu işin oluru sabah akşam çalışmak. Yani kaybedecek 1 saniyen dahi olmamalı, sürekli aksiyon halinde olmalısın.

Mevcut yönetimde bu profilde birisini de göremiyorum.

Hele Metin Öztürk gibilerin Eray Yazgan falan deli ediyor beni, ne işe yarıyor bu adamlar, niye varlar anlayan var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt