Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yandex 3 aylik ücretsiz tod süper lig paketi veriyormus galiba bir forumda yazmışlar, ben denemedim ama calisiyor diyenler olmuş

Belki birinin işine yarar diye birakiyorum alta

Alttaki linke tıklayın orada sizi yönlendirme yapacaktır
1. Adım arama motorunuzu yandex seçin
2. Adım arama çubuğuna yandex yazıp aratın
3. Adım da bonus kazandınız diye ekran gelir orda daha önce yandexde herhangi kampanyaya katılmamış numara girip onaylayın.
3 Gün yandexle arama yapın kod sms olarak gelecektir.

Link: Futbol keyfi ücretsiz

Bir de bu işin oluru sabah akşam çalışmak. Yani kaybedecek 1 saniyen dahi olmamalı, sürekli aksiyon halinde olmalısın.

Mevcut yönetimde bu profilde birisini de göremiyorum.

Hele Metin Öztürk gibilerin Eray Yazgan falan deli ediyor beni, ne işe yarıyor bu adamlar, niye varlar anlayan var mı
ET 2-3 kere hasta olup, hastaneye yattı bu süreçlerde.

Bir de bu işin oluru sabah akşam çalışmak. Yani kaybedecek 1 saniyen dahi olmamalı, sürekli aksiyon halinde olmalısın.

Mevcut yönetimde bu profilde birisini de göremiyorum.

Hele Metin Öztürk gibilerin Eray Yazgan falan deli ediyor beni, ne işe yarıyor bu adamlar, niye varlar anlayan var mı
Osi geldiginden beri mikrofon ve haydi maddi destek disinda sahnede kimse yok.

Bir is yaparken 15 dk calisip hemen mola vermek gibi bir sey.

Yandex 3 aylik ücretsiz tod süper lig paketi veriyormus galiba bir forumda yazmışlar, ben denemedim ama calisiyor diyenler olmuş

Belki birinin işine yarar diye birakiyorum alta

Alttaki linke tıklayın orada sizi yönlendirme yapacaktır
1. Adım arama motorunuzu yandex seçin
2. Adım arama çubuğuna yandex yazıp aratın
3. Adım da bonus kazandınız diye ekran gelir orda daha önce yandexde herhangi kampanyaya katılmamış numara girip onaylayın.
3 Gün yandexle arama yapın kod sms olarak gelecektir.

Link: Futbol keyfi ücretsiz
çalışıyor denendi. kullanmadım kaldı öyle ama olsun :d

CL kadro liste teslimi

Lig aşaması öncesi: 2 Eylül 2025

Bizim için muhtemelen Ağustos son haftası hareketlilik olur. Hayır ne değişecek onu bilmiyorum ama bekleniyor işte.

Başkana gram lafım yok ama arkasındakiler acayip işbilmezler

Erden Timur profilinde 3 kişi olsa mükemmel olurdu

Adamlar kağnı gibi yavaş ve pazarlığa başladıklarında bitirmeleri haftalar sürüyor

Aslında taraftarımız yangın başlatmalı yoksa bunlar her geçen güne şükrediyorlardır

Sorsan şampiyon bi takımız onun üzerine sane yi aldık diyecekler

ET 2-3 kere hasta olup, hastaneye yattı bu süreçlerde.
O ayrı bir seviye, insanlar Zaha, Ziyechten ibaret görüyor ama gelinen finansal nokta, herşeyin temelini o attı.

Onunla kıyaslamam ama rahat takılarak bitmez bu süreç.

Ayrıca hiç bir bölge için planlama yapılmadığını düşünüyorum. Kaleci için fırsat çıkması bekleniyor, peki ya stoper için de mi? Ya da sağ bek? Her bölge için fırsat bekleniyorsa bu işin planlama kısmı nerede, çıkıp taraftar olarak ben bile yönetirim kulübü böyle olacaksa. Yazık gerçekten.

%100 hakli

dzeko'yu gondermeyeceklerdi

Dzeko muazzam bir herifti defalarca soyledik yasli bitik dediler adama su yasinda sonuna kadar mucadelesini verdi..Herseyi gectim bunlara oyun akli katiyordu bildigin oyun kurucu gibi takiliyordu..Tadici de Dzekoyu da hatta Kostici de cok arayacaklar..
Dzekonun en buyuk sanssizligi İcardi- Osimhen gibi ikonik adamlarla ayni doneme denk gelmesi

Cuestayi bir baska yonetici önerdi diye alanlardan cok sey bekleniyor.Bu klube genc iş bitirici adamlar lazim.

Seneye beleşe alınabilir ya bence de, dün maç konusunda da yazdım.

Fırsat olarak değerlendirilebilir.

Bir de bu Read nasıl topçu, girdikten sonra bok gibiydi ama geçen sene çok hypelanmış
Suan kendisi ay sonuna kadar imza atmazsa Feyenoord onu satmak istermis ama 20 milyon euro falan konusuluyor.. Bence cok para, 13-15 milyon euro falan olsa iyi bir rakam olur, yoksa dedigin gibi seneye belese almak daha mantikli.

Read konusunda cok hype var, hemen cok yuksek rakamlar konusulmaya baslandi yani bence biraz abartiliyor, yasi genc oldugundan boyle bilerek yapiyorlar bence. Suan istesen cok para isterler.

birine trafik polisi birine kağnı dediler ilerde 2 pas yapamıyorlar şimdi

talisca
duran
kerem

hepsi kendine oynayan kopuk adamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt