Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dzeko muazzam bir herifti defalarca soyledik yasli bitik dediler adama su yasinda sonuna kadar mucadelesini verdi..Herseyi gectim bunlara oyun akli katiyordu bildigin oyun kurucu gibi takiliyordu..Tadici de Dzekoyu da hatta Kostici de cok arayacaklar..
Dzekonun en buyuk sanssizligi İcardi- Osimhen gibi ikonik adamlarla ayni doneme denk gelmesi
Adamın hiç terbiyszliği de olmadı
Teneke bağlayıp yolladılar gıkını çıkarmadı

Değerli adminim saygıdeğer üstadım.

Forumda futbolu bilen nadir bireylerden biri olarak transferlerin Ağustosun sonuna kalmasıyla bizi nelerin beklediğini değerlendirir misin?

Teşekkürler
Bir şey diyemeyiz 3 ihtimal var.

Ederson gibi yedek kalıcam diye dert edecek sözleşmesi biten veya DK öncesi oynamak isteyen adamların son günlerde alınması mümkün olabilir.

Lammens gibi önceki sezonu iyi ama riskli yüksek bonservisli adamlar alınabilir gözü karartıp.

Menajer önerileri alınabilir son günlerde.

Kaç yıllık taraftarsın sen söyle biz hangisini yaptık genelde, bu sene hangisi olur?

İrfana üzülüyorum hala. Bize gelse en az 4 şampiyonluğu vardı. Kaptan da olmuştu şimdi. Yazık etti kendine
601996a0c9de3d49fcd9e4d3.jpg

barcelona aptal biz mi zekiyiz ?

szczesny 35 yaşında futbolu bırakmışken geri getirdiler biz niye yüzbinlerce euro verip kaleci arıyoruz?

gidip Neto yu alalım zaten Bournemouth Petrovici aldı bize beleşe bırakırlar. 35 yaşında 2 sene işimizi görür

İrfana üzülüyorum hala. Bize gelse en az 4 şampiyonluğu vardı. Kaptan da olmuştu şimdi. Yazık etti kendine
üzülüyo musun :D ya bırak sürünsünler. bi gram üzülmem. o gün de mustafa baskan o kadar doğru davrandı ki allah gani gani rahmet eylesin. mevcut baskan olsa alırdı belki o karaktersizi. o gün çok doğrusunu yaptı ama. fiyat yükseltmeye kalktıklarında.

Bir şey diyemeyiz 3 ihtimal var.

Ederson gibi yedek kalıcam diye dert edecek sözleşmesi biten veya DK öncesi oynamak isteyen adamların son günlerde alınması mümkün olabilir.

Lammens gibi önceki sezonu iyi ama riskli yüksek bonservisli adamlar alınabilir gözü karartıp.

Menajer önerileri alınabilir son günlerde.

Kaç yıllık taraftarsın sen söyle biz hangisini yaptık genelde, bu sene hangisi olur?
bu sene sane ve osimhen transferi bildiklerim hususunda beni yanılttı o yüzden karamsar değilim pek.

kaleci işi kısa zamanda bir şekilde çözülecektir ama yine sezona sağ beksiz gireceğiz korkusu var net bir şekilde

çok abartmaya gerek yok.. böyle olacağı belliydi zaten.. tüm odak osimhendi.. para var muhabbeti safsata piyasası olan oyuncu alsan 4 transfer en az 100 milyonluk olursun.. kimse piyasadaki fiyatları görmüyor galiba.. 30lar 40lar havalarda uçuşuyor.. ederi etmeyeni bile bu şekilde.. muhtemelen kaleci belli bekleniyor daha makul şartları için donnaruma da olur mu olur düşük ihtimalde olsa paragöz sonuçta neden olmasın. kimse girmez ise o topa tarih tekerrür eder.. yine kiralık o bu hallederler.. 4-5 transferden illaki bonservisi olmayan birilerini yakalamamız lazım. ya da düşük bonservisli.. kaleci, sağ bek, stoper, orta saha, uydurulmuş değil gerçek bir on numara en ideali olur ama maaşlar bonservisler çok uçmaya başladı bizim özelimizde. dolayısıyla boş olan mevkiler yani kaleci ve sağ bek elzem. zaten kim gelirse direkt oynayacak.. orta saha alırken oyuncuların oynama sürelerini de düşünerek transfer yapılmalı.. belki de genç potansiyelli daha makul maaşları olan, yedek kalsada problem yapmayacak transferlere yönelinmeli..

Lammens, Antony Dennis(genç kuralınauygun), Trai Humme(Rensh), Albian Hajdari(Igor-Callum Doyle) bu şekil transferleri kapatırdım ben olsam.

barcelona aptal biz mi zekiyiz ?

szczesny 35 yaşında futbolu bırakmışken geri getirdiler biz niye yüzbinlerce euro verip kaleci arıyoruz?

gidip Neto yu alalım zaten Bournemouth Petrovici aldı bize beleşe bırakırlar. 35 yaşında 2 sene işimizi görür
Barcelona'nin durumu farkli.

Lammens, Antony Dennis(genç kuralınauygun), Trai Humme(Rensh), Albian Hajdari(Igor-Callum Doyle) bu şekil transferleri kapatırdım ben olsam.
Tek sezonluk kaleciye 20 vermek riskli iş. Onun yerine restes'i ikna etmeye çalışmak daha iyi olur en azından adamda potansiyel yüksek ve bizde tutmasa bile alicisini bulursun her türlü.

Hücuma oyuncu yazmayın en gereksiz bölgemiz orası bu takım 1 stoper sağ bek lazım hayta imkan olsa 2 stoper bile olur biri yedek defansta çok sıkıntı çekiyoruz

kaleciye para bayılmak lazım ve olabildiğince en iyisini almak lazım.. bizim oyun anlayışımız uzun zamandır kaleci üzerine kurulu.. musleranın şampiyon yaptığı yıllar var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt