Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Sami Yen ve arkadaşları kulübü kurarken "Maksadımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak, Türk olmayan takımları yenmek ve her sene lige eksik başlamak" diye mi sözleşmişti acaba yav?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Osimhen'in süre alacak şekilde hazır olması en az 3 hafta falan sürer.

Bize geçen ilk geldiği dönemde hemen sahaya atmıştık 2-3 maç sonra sakatlanmıştı.

Tam hatırlamıyorum ama o sakatlık yüzünden 4-5 maç kaçırmıştı.

İcardi gibi bir oyun tarzı olsa atarsın sahaya ama Osimhen o tarz bir oyuncu değil.

Fiziksel olarak temaslı ve çok deparlı oynamasından kaynaklı maç kondisyonunu toparlamadan sahaya sürersek normal olarak kesin sakatlanacaktır.

Hoca ufak ufak süre vererek başlatacaktır bana göre doğru olanda budur zaten.

90 gün içerisinde Max 4 ay
bjk hoca şut
fb hoca şut
GS şampiyonlar ligine veda 👋

Osimhen bir sonraki maç süre almaya başlar. Icardi de 2 hafta sonra süre almaya başlar.
Kaleci, stoper, sağ bek ve orta saha transferi yapacağız.
16.09'da ilk Şampiyonlar Ligi maçı var. Şimdiden söyleyeyim, yeni transferler, Icardi ile çift forvet sistemi falan ilk maça hazır giremeyeceğiz.

Muhtemel Fırsat Transferi Listemiz

Muani
Paqueta
Kulusevski
Nkunku

Hic bir baski hissetmiyorlar o yüzden agirdan aliyorlar

Son yillarda kulüpte sezon öncesi belki ilk kez sakin bir ortam var

Normalde taraftar yangin yerine ceviriyordu ortaligi

Antep macinda puan kaybi gelirse ozaman görün cümbüsü

Umarım önümüzdeki 1 ay içinde isimli bir orta saha oyuncusu kulübüyle veya hocasıyla kavga eder.

Yoksa bizimkilerin orta saha falan alacağı yok. Koca sezonu 4.5 orta saha ile tamamlamayı planlıyor gibiler.

Bir an önce gerekli transferler yapılmalı, yönetimi de anlıyorum maddi olarak sıkıntılar olabilir ama Osimhen gibi bir adamı Sane gibi bir adamı almışken başladığın işi yarım bırakmamak lazım

15 gün sonra geriye çerçöpler kalınca başımızı taşlara vurmayalım

Bu sene Gs başarılı bir Avrupa serüveni geçirirse (Lig'de zaten her sene şampiyon oluyor, derbilerde de üstünlüğü var)

Sırf zamanında Okan Buruk'a karşı bir profil sergiledi diye, sinirinden Tosun Paşa hamam sahnesindeki Adile Naşit gibi terleyip kıpkırmızı olacak üyeler var.

Zuhahhahahhaa
Ben isim isim yazıyorum kafama
2 tane şu anda mevcut

Paquetayi cityliler ve newcastlelilar da istiyo.🤨

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt