- 26 Ocak 2021
- 35.323
- 33.941
- 2.233
Kiralık biri gelir belkide doku olmaz o ayrılmaz yani kanata ihtiyacimiz da yokki zaten yavBelli olmaz ama kiralık olarak böyle bi firsat bekle bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiralık biri gelir belkide doku olmaz o ayrılmaz yani kanata ihtiyacimiz da yokki zaten yavBelli olmaz ama kiralık olarak böyle bi firsat bekle bence
10 numara kanat oynayan biri olsun.ozellikli olsun gelecek olanKiralık biri gelir belkide doku olmaz o ayrılmaz yani kanata ihtiyacimiz da yokki zaten yav
Önceliği diğer bölgelere veriyor da gelen yok nasıl olacak Okan hocam alınma ihtimali varsa 1+1 İlkay iyi katkı verir.Galatasaray, İlkay Gündoğan transferi için Okan Buruk’un son kararını bekliyor.
• Okan Buruk önceliği diğer bölgelere veriyor ancak orta saha istemesi halinde İlkay transferi bitirilecek.
• Onay gelirse İlkay’ı getirecek konumda olan yönetim, yıllık 4-5 milyon Euro seviyesinde bir maaş düşünüyor.
Hoca yemeğin etini sona birakıyorGalatasaray, İlkay Gündoğan transferi için Okan Buruk’un son kararını bekliyor.
• Okan Buruk önceliği diğer bölgelere veriyor ancak orta saha istemesi halinde İlkay transferi bitirilecek.
• Onay gelirse İlkay’ı getirecek konumda olan yönetim, yıllık 4-5 milyon Euro seviyesinde bir maaş düşünüyor.
Tabi ilkay çok önemli gelirse kaleci ve sağbek sorunumuzu çözecek inşallahGalatasaray, İlkay Gündoğan transferi için Okan Buruk’un son kararını bekliyor.
?DONNARUMMAAAAAAAAAAAA
Donnarumma hayırlı olsun.