Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Yeni Kalecimiz Kim Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    193
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, İlkay Gündoğan transferi için Okan Buruk’un son kararını bekliyor.

• Okan Buruk önceliği diğer bölgelere veriyor ancak orta saha istemesi halinde İlkay transferi bitirilecek.

• Onay gelirse İlkay’ı getirecek konumda olan yönetim, yıllık 4-5 milyon Euro seviyesinde bir maaş düşünüyor.

• Okan Buruk önceliği diğer bölgelere veriyor ancak orta saha istemesi halinde İlkay transferi bitirilecek.

• Onay gelirse İlkay’ı getirecek konumda olan yönetim, yıllık 4-5 milyon Euro seviyesinde bir maaş düşünüyor.
Önceliği diğer bölgelere veriyor da gelen yok nasıl olacak Okan hocam alınma ihtimali varsa 1+1 İlkay iyi katkı verir.

Aysal dönemi İskender baydar ve Amkspor denen gazetede yazan iki muhabir vardı iyi Gsli....oralardan nerelere düştük...

Hoca yemeğin etini sona birakıyor

ayni anda iki farkli mevki icin transfer yapmak yasak degildir

Daha önce Frank için de acaba diye düşünmüştüm şimdi de Restes filan acaba dedirtiyor. Fransa'da çoğu oyuncu prime zamanını yaşamadığı için kaleci performansı yanıltabilir. En azından Avrupa kupalarında oynamış birisi olsun.
Bakıyorsun Dubua'nin iyi istatistikleri vardı veya yine bizimle anılan Clauss.

Tabi ilkay çok önemli gelirse kaleci ve sağbek sorunumuzu çözecek inşallah

Hatta Haaland a falan ilgi mektubu gönderin Mbabpe nin şartlarını falan sorun günler geçsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt