Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar beklediğimiz kaleci onana değildir umarım.

ELP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hepimiz aynı dili konuşup nasıl anlaşamıyoruz bazen çok garip geliyor

Onana iyi kaleci demek, Onana dünyanın en iyilerinden birisi demek değil ki. İyi kaleci işte.

Onana üst düzey futbol için REZALET bir kaleci. En azından son 2 senedir öyle. Artık ManU etkisi falan bilmem. Gerçi Ajax'ta falan da böyleymiş bu hatalı gol yemek konusunda. Orada da çok var saçma sapan yediği...

Üstat bardakciyi salsan mi artık? Karakter olarak harika bir adam + fiyat performans olarak nelsson marcao gibilerini sallayıp atmış bir adam. Tamam yetersiz CL için de biz en son ne zaman CL takımı olduk da Abdülü hor görüyoruz. Ben seviyorum bu adamı günah keçisi olmayı hakketmiyor #bence

karakter olarak nesi harika ya hu

karikatür olayında ya allah bismillah allahu ekber diye twit atmış bi herif bardakcı

nelsson'u sallayıp attığını fln da nasıl düşünebilirsiniz
orası beni aşıyor

buruk nelsson'a kafayı takmamış olsa bardakcı forma yüzü mü görür, normal şartlar altında
marcao da leşti ama marcao-nelsson ikilisiyle barcelona deplasmanından beraberlik çıkardık biz. bardakcı kadar leş olamaz haliyle

abdül defansa musallat olduğundan beridir avrupada anamızı bellemeyen takım kaldı mı
kalmadı herhalde

Onana çizgi üstünde elit kurtarışlar yapan refleksleri kedi gibi güçlü bir kaleci. Kendisinin en büyük problemi gereksiz riskli hamleler yapmaya bayılması. Bu gereksiz özgüveni ve konsantrasyon eksikliği birleşince her sezon fiks 4-5 tane saçma sapan gol yiyor.

Onana'nın özeti budur. United'a kaybettirdiği puandan misliyle United'a maç kazandırmıştır veya oyunda kalmasını sağlamıştır.

4-5 yese öpüp başıma koyucam. Manu'da 2 sezon da 10'dan az fahiş hatalı gol yemiş olması İMKANSIZ. 10-15 arası yediriyor her sene...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt