Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.831
- 18.917
- 1.188
Evet bu 4 mevki sart ..Orta sahaya en azindan genc ucuz bir yatirim bari yapilsa diger 3 mevki alinacak her turlu

@Alper Altun
Herif resmen kulübsüz, su dan ucuz dur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet bu 4 mevki sart ..Orta sahaya en azindan genc ucuz bir yatirim bari yapilsa diger 3 mevki alinacak her turlu

+1Burada eski futbolcumuz aklıyla gönlü çelişiyor diye suçlanarak basına meze yapılmıştı. Bu başkan efendi de sahip çıkmamıştı futbolcusuna. Böyle karaktersizlere futbolcu değil günahımızı bile vermemeliyiz.
icardi gibi ceza sahası içinde inanılmaz bir adamı sırf tekniği iyi diye kaleden uzaklaştırıp 10 no oynatmaya çalışan adam hocalığı en erken zamanda bıraksın valla yaBen Okan hocanın 4-2-3-1 oynatacağına eminim,
Onun mantığında şuan
6-8 tandemi (Torreira-Lemina) yedekler: Berkan, Kaan, Sara
10 numara: Sara-Yunus-Sane-İcardi
Bu nedenle orta sahaya transfer gelirse hücumcu değil, Tor gibi Lemina gibi bi profil gelir
Morata gitti, zaniolo ne olacağı belli değil, hoca çift santrafor oynayacam diyormuş belli mecralarda, hem kanat forvet, hem forvet arkası yeri geldiğinde santraforu yedekleyecek biri olsa fena mı olur?!
Lookman meseladalga geçiyorum, aynı zamanda afaki de olsa istiyorum
![]()
mmm harika!Yanliz onana gelirse forumun yarisi sonsuz ban yer
lemina dışında kimseye güvenemiyorum orda lemina geldikten sonra farkı gördüktek katılmadığım 6 no
bence torreira lemina kaan sara berkan hepsi orada
asıl 8,5-10 tarzı genç adam lazım yedek de olsa sorun etmeyecek
yusuf denen lazın iş yapabilecek versiyonu ya da ilkay
icardi gibi ceza sahası içinde inanılmaz bir adamı sırf tekniği iyi diye kaleden uzaklaştırıp 10 no oynatmaya çalışan adam hocalığı en erken zamanda bıraksın valla ya
Kısaca hastır demişiz yüksele. Helal yönetim, buna topçu vermeyinSamsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: ‘’Nelsson için Galatasaray 8M Euro istiyor. Kiralıkta vermiyorlar.’’
ii,topcuları belese vermekten vazgecmisiz nihayet
ayrıca nelsonu bu herife versek sacmalicak yine musabaka öncesi akıl kalp celiskisi zirvasi fln
evet hep geriden top aldı merkeze kadar geliyordu , o zaman da ayar oluyordum bu saçmalığa benMesajı uzatmamak için yazmamıştım ancak hocanın 10 numaradan kastı oyun kuruculuk yapması değil, gizli santrafor olması. Genelde böyle oynadı Mertens ve 2'li forvet oynadığımızda İcardi
Onana Yedeği Altay Bayındır
Dalot-Davinson-Laporte-Eren
Torreira-Lemina
Antony-Asensio-Sane
Osimhen veya İcardi
İlkay oyun aklı olarak makul bir ücrete olursa takıma kazandırılmasında fayda var yalnız, rotasyona sokarız ortasahada aynı zamandaOkan hoca bu sene 4-2-3-1'in 10 numarasını böyle Fifa diliyle gizli santrafor olarak oynatacak çok bariz. Bir nevi 4-2-2-2 yani. Neyse bu rakamların bi önemi yok, bu nedenle kendisinin İlkay'a çok sıcak bakmadığını bu nedenle istemediğini düşünüyorum