Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bu 4 mevki sart ..Orta sahaya en azindan genc ucuz bir yatirim bari yapilsa diger 3 mevki alinacak her turlu
IMG_6091.webp
@Alper Altun

Herif resmen kulübsüz, su dan ucuz dur

Lammense ben sicak bakmiyorum.. Kaleci dedigin daha dengeli olacak Musleranin uzun yillar istikrar gostermesinin sebebi de buydu .. Cok ucup kacip sov kisminda iyi ama elle hakimiyeti sektirmeleri falan baya zayif geldi..Muslera bu konuda dunyanin en iyilerinden biriydi..

Ben Okan hocanın 4-2-3-1 oynatacağına eminim,

Onun mantığında şuan

6-8 tandemi (Torreira-Lemina) yedekler: Berkan, Kaan, Sara

10 numara: Sara-Yunus-Sane-İcardi

Bu nedenle orta sahaya transfer gelirse hücumcu değil, Tor gibi Lemina gibi bi profil gelir
icardi gibi ceza sahası içinde inanılmaz bir adamı sırf tekniği iyi diye kaleden uzaklaştırıp 10 no oynatmaya çalışan adam hocalığı en erken zamanda bıraksın valla ya

Morata gitti, zaniolo ne olacağı belli değil, hoca çift santrafor oynayacam diyormuş belli mecralarda, hem kanat forvet, hem forvet arkası yeri geldiğinde santraforu yedekleyecek biri olsa fena mı olur?!

Lookman mesela 😁 dalga geçiyorum, aynı zamanda afaki de olsa istiyorum 😊

Okan hoca bu sene 4-2-3-1'in 10 numarasını böyle Fifa diliyle gizli santrafor olarak oynatacak çok bariz. Bir nevi 4-2-2-2 yani. Neyse bu rakamların bi önemi yok, bu nedenle kendisinin İlkay'a çok sıcak bakmadığını bu nedenle istemediğini düşünüyorum

Millet onana beğenmiyor şaka gibi gelme ihtimali varsa düşünmem pena falan mı gelsin berke yada uğurcan onana her türlü iş yapar

tek katılmadığım 6 no

bence torreira lemina kaan sara berkan hepsi orada

asıl 8,5-10 tarzı genç adam lazım yedek de olsa sorun etmeyecek

yusuf denen lazın iş yapabilecek versiyonu ya da ilkay
lemina dışında kimseye güvenemiyorum orda lemina geldikten sonra farkı gördük

şu an rotasyon baya zayıf allahtan berkan kalıyor gibi, gedson gibi adam olsaydı bi de çok iyi olurdu rotasyonda 6-8-10 hepsini oynardı

Ederson
Alisson
Donnaruma
Onana
Tzolakis
Lunin

Bunlardan hepsine okey olurum kale için

icardi gibi ceza sahası içinde inanılmaz bir adamı sırf tekniği iyi diye kaleden uzaklaştırıp 10 no oynatmaya çalışan adam hocalığı en erken zamanda bıraksın valla ya

Mesajı uzatmamak için yazmamıştım ancak hocanın 10 numaradan kastı oyun kuruculuk yapması değil, gizli santrafor olması. Genelde böyle oynadı Mertens ve 2'li forvet oynadığımızda İcardi

:D
Onana Yedeği Altay Bayındır
Dalot-Davinson-Laporte-Eren
Torreira-Lemina
Antony-Asensio-Sane
Osimhen veya İcardi

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: ‘’Nelsson için Galatasaray 8M Euro istiyor. Kiralıkta vermiyorlar.’’

ii,topcuları belese vermekten vazgecmisiz nihayet

ayrıca nelsonu bu herife versek sacmalicak yine musabaka öncesi akıl kalp celiskisi zirvasi fln
Kısaca hastır demişiz yüksele. Helal yönetim, buna topçu vermeyin

Onana gelecekse yapılacak şey net;

1- Osimheni ikna edip al hilale peşin 75e satıyoruz.

2-Baris Alperi 35-40 bandına Araplara satıyoruz.

3- Saneyi bayerne 30a kitliyoruz.

4- Davinsonu 20ye comoya satıyoruz.

Elde edilen 165 milyon euroyu yapı kredi hesabına yatırıp yıllık faiziyle Onananin feshini yapıp iyi bir kaleci alıyoruz. Gerek yok bu kadar yatırıma eğer kalede onana olacaksa.

Mesajı uzatmamak için yazmamıştım ancak hocanın 10 numaradan kastı oyun kuruculuk yapması değil, gizli santrafor olması. Genelde böyle oynadı Mertens ve 2'li forvet oynadığımızda İcardi
evet hep geriden top aldı merkeze kadar geliyordu , o zaman da ayar oluyordum bu saçmalığa ben

Okan hoca bu sene 4-2-3-1'in 10 numarasını böyle Fifa diliyle gizli santrafor olarak oynatacak çok bariz. Bir nevi 4-2-2-2 yani. Neyse bu rakamların bi önemi yok, bu nedenle kendisinin İlkay'a çok sıcak bakmadığını bu nedenle istemediğini düşünüyorum
İlkay oyun aklı olarak makul bir ücrete olursa takıma kazandırılmasında fayda var yalnız, rotasyona sokarız ortasahada aynı zamanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt