Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.697
- 109.517
- 4.878
Zararsız duruyor işte orda sarmaya gerek yok en son sarılacak adamlardan birisikaleye çolakisi alıp aposuz 10 kişi oynasak gol yemeden cl alcaz gibi anlatıor emir reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zararsız duruyor işte orda sarmaya gerek yok en son sarılacak adamlardan birisikaleye çolakisi alıp aposuz 10 kişi oynasak gol yemeden cl alcaz gibi anlatıor emir reis
Üstat bardakciyi salsan mi artık? Karakter olarak harika bir adam + fiyat performans olarak nelsson marcao gibilerini sallayıp atmış bir adam. Tamam yetersiz CL için de biz en son ne zaman CL takımı olduk da Abdülü hor görüyoruz. Ben seviyorum bu adamı günah keçisi olmayı hakketmiyor #bence
Zararsız duruyor işte orda sarmaya gerek yok en son sarılacak adamlardan birisi
3 savunmaya kesin, 2 orta sahaya, 1 opsiyonel forvet Emre3-4 transfer şart
5 olursa olur olmazsa olmaz
6 kesinlikle olmamalı
Ben yine de sağ bek stoper alırdım ilk önce3 kulvardayiz, hoca zaten gecen sene az rotasyon yaparak hata yaptigini söylemisti. Ocak, Subat ve Mart aylarinda cöktük.
Derin kadro lazim, birileri mecbur yedekte duracak artik.
Gidişat zaten 'ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye' doğru gidiyor, her sene olduğu gibiBen de transfer olmasın demiyorum ki renktaş ama gidişat bunu gösteriyor bana. 2 yabancı 1 yerli transferi olur ve kapanır
Yaw üstat duygusal bakmasam ne diye takip edeyim gsyi onu bunu milyon tane derdimiz varken sende öyle birşey diyon kigeçen sene bizi avrupada yakarkende sevimlimiydi?!
yauv bu adam ali koç buna laf etmese fbye gidiyordu bizden önce!
yetersiz artık yetersiz!
bende seviyorum ama artık yeter !
duygusal bakma şu adamlara! milyon euroları götürüyor!

Ayni fikirdeyim zaten, kaleci ve sag bek daha öncelikliBen yine de sağ bek stoper alırdım ilk önce
Kafayi siyirdim amirim, he deyip gecKimi satıyoruz
Abdülkerim iyi hoş çocuk ancak çok kalınlaşmış ve iyice ağırlaştı. Lig için hala yeterli, ŞL’de 10 kaliteli oyuncu ile de idare eder. Ancak ŞL de Apo, Kaan ve Onana ile çıkma düşüncesi… düşüncesi bile tüylerimi ürperti.kaleye çolakisi alıp aposuz 10 kişi oynasak gol yemeden cl alcaz gibi anlatıor emir reis
Sunucu rahatladı derizYanliz onana gelirse forumun yarisi sonsuz ban yer