Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaniolo falan kalmaz göndeririz

Caferim bu olay sadece bizim istememizle olmuyor ki. Zaniolo'nun bence talibi yok, belli yani. Ancak gitmesi bana takas yoluyla mümkün geliyor. Yani kaleci için mesela gittin Olimpiyakos'a, 10 milyon bonservis + Zaniolo, bize kalecini versene dedin falan.

Yau 4-5 transferin olması bu saatten sonra mümkün değil.

Zaniolo gitmeyecek. Köhn bi şekilde gidebilir talibi çıkar eyvallah ama Jelert ve Yusuf genç yabancı kuralıyla kalacak bence. Kimse almıyor bunları. Morata gidiyor, Nelsson da bir şekilde gider.

Günün sonunda 2 yabancı transferi falan yapar kapatırız dönemi. Ekstra gelen olursa yerli gelir o kadar.

Nedim üzgünüm ama 5 ila 6 transfer şart!

Yapacaklar, söz verdiler, kameralara gevrek gevrek sırıtmasını biliyorlar.

Dert tasa kalmamış gibi uçakta selfiler, ellerde brendiler.

Caferim bu olay sadece bizim istememizle olmuyor ki. Zaniolo'nun bence talibi yok, belli yani. Ancak gitmesi bana takas yoluyla mümkün geliyor. Yani kaleci için mesela gittin Olimpiyakos'a, 10 milyon bonservis + Zaniolo, bize kalecini versene dedin falan.
italyaya her türlü kiralarız yaw alacak takım bulunur onu

Onana felan konuşulmaya başlandıysa parayı basıp Ederson'u almak lazım
Yapacak bir şey yok
Zaman geçiyor

Salalım bi daha

Nedim üzgünüm ama 5 ila 6 transfer şart!

Yapacaklar, söz verdiler, kameralara gevrek gevrek sırıtmasını biliyorlar.

Dert tasa kalmamış gibi uçakta selfiler, ellerde brendiler.

Ben de transfer olmasın demiyorum ki renktaş ama gidişat bunu gösteriyor bana. 2 yabancı 1 yerli transferi olur ve kapanır

abdül bardakçı arkasında onana ile cl'ye gitmek

#allah muhafaza
Üstat bardakciyi salsan mi artık? Karakter olarak harika bir adam + fiyat performans olarak nelsson marcao gibilerini sallayıp atmış bir adam. Tamam yetersiz CL için de biz en son ne zaman CL takımı olduk da Abdülü hor görüyoruz. Ben seviyorum bu adamı günah keçisi olmayı hakketmiyor #bence

Onana endiselerine katiliyorum ama yine de denemeye deger. Neden mi?

Melo da gelmeden önce yilin bidonu secilmisti Serie A‘da ama bizde efsane oldu.

Onana da aslinda iyi kaleci ama Manu‘da doku tutmadi nedense.
Kaleci mevkisi riskli iş karius mala bağlamıştı bjkye gelince de sicacagini kör olan bile biliyordu. Onana'dan olmaz artık

Üstat bardakciyi salsan mi artık? Karakter olarak harika bir adam + fiyat performans olarak nelsson marcao gibilerini sallayıp atmış bir adam. Tamam yetersiz CL için de biz en son ne zaman CL takımı olduk da Abdülü hor görüyoruz. Ben seviyorum bu adamı günah keçisi olmayı hakketmiyor #bence
kaleye çolakisi alıp aposuz 10 kişi oynasak gol yemeden cl alcaz gibi anlatıor emir reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt