Abdullah Aşur
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2019
- 3.104
- 2.067
- 648
Allah yazdıysa bozsun.abdül bardakçı arkasında onana ile cl'ye gitmek
#allah muhafaza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah yazdıysa bozsun.abdül bardakçı arkasında onana ile cl'ye gitmek
#allah muhafaza
zaniolo falan kalmaz göndeririz
Yau 4-5 transferin olması bu saatten sonra mümkün değil.
Zaniolo gitmeyecek. Köhn bi şekilde gidebilir talibi çıkar eyvallah ama Jelert ve Yusuf genç yabancı kuralıyla kalacak bence. Kimse almıyor bunları. Morata gidiyor, Nelsson da bir şekilde gider.
Günün sonunda 2 yabancı transferi falan yapar kapatırız dönemi. Ekstra gelen olursa yerli gelir o kadar.
italyaya her türlü kiralarız yaw alacak takım bulunur onuCaferim bu olay sadece bizim istememizle olmuyor ki. Zaniolo'nun bence talibi yok, belli yani. Ancak gitmesi bana takas yoluyla mümkün geliyor. Yani kaleci için mesela gittin Olimpiyakos'a, 10 milyon bonservis + Zaniolo, bize kalecini versene dedin falan.
Salalım bi daha
Nedim üzgünüm ama 5 ila 6 transfer şart!
Yapacaklar, söz verdiler, kameralara gevrek gevrek sırıtmasını biliyorlar.
Dert tasa kalmamış gibi uçakta selfiler, ellerde brendiler.
Üstat bardakciyi salsan mi artık? Karakter olarak harika bir adam + fiyat performans olarak nelsson marcao gibilerini sallayıp atmış bir adam. Tamam yetersiz CL için de biz en son ne zaman CL takımı olduk da Abdülü hor görüyoruz. Ben seviyorum bu adamı günah keçisi olmayı hakketmiyor #benceabdül bardakçı arkasında onana ile cl'ye gitmek
#allah muhafaza
Kaleci mevkisi riskli iş karius mala bağlamıştı bjkye gelince de sicacagini kör olan bile biliyordu. Onana'dan olmaz artıkOnana endiselerine katiliyorum ama yine de denemeye deger. Neden mi?
Melo da gelmeden önce yilin bidonu secilmisti Serie A‘da ama bizde efsane oldu.
Onana da aslinda iyi kaleci ama Manu‘da doku tutmadi nedense.
kaleye çolakisi alıp aposuz 10 kişi oynasak gol yemeden cl alcaz gibi anlatıor emir reisÜstat bardakciyi salsan mi artık? Karakter olarak harika bir adam + fiyat performans olarak nelsson marcao gibilerini sallayıp atmış bir adam. Tamam yetersiz CL için de biz en son ne zaman CL takımı olduk da Abdülü hor görüyoruz. Ben seviyorum bu adamı günah keçisi olmayı hakketmiyor #bence
Nedim üzgünüm ama 5 ila 6 transfer şart!
Yapacaklar, söz verdiler, kameralara gevrek gevrek sırıtmasını biliyorlar.
Dert tasa kalmamış gibi uçakta selfiler, ellerde brendiler.

Düşük zekalı topcu
Cööööökkkkkkkkkkk