Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günün üzücü haberine binaen sizlerle paylaşmak istediğim bir şey. Lütfen beş dakikanızı ayırıp izleyin.

1993-94 meşhur ManU deplasmanı 3. golümüz, bugün rahmetli olan Ümit Aktan'ın anlatımıyla:

Lütfen gol sonrası da bir 2-3dk daha izlemeye devam edin, ManU değişiklik yapana kadar, toplam 5dk kadar:

O zamanlar deplasmanda ManU'yla oynamak ve 3-2 öne geçmek ne demek anlamanıza yardımcı olur genç arkadaşlar. Bunlar bugün izleyince öyle gelebilir ama kesinlikle "spiker abartısı" değil, tüm ülke onun gibi hissediyordu bu maçta, Galatasaraylı olmayanlar bile. Hatta aynı videoda maçın başını izlerseniz ManU kısa zamanda 2-0 öne geçince o yıllardaki beklenti seviyesini de daha iyi anlarsınız.

Bu arada bu da Ümit Aktan'la ilgili İngiliz spiker:

62:27 "Turkish commentator on my left hand side is getting excited, maybe he senses something that we don't"
63:19 "And it's a GOAL!! and the Turks have scored a third!"

Gerçekten hissetmiş. Keşke bu seneki Avrupa maceramızı ve potansiyel başarılarımızı da görebilseydi kendisi. Bu arada golden sonra İngiliz spiker de hayretle anlatıyor. Türkler İstanbul sokaklarında partileyecek falan diyor :)

Son düzenleme:
Zahaaa

hep savunduk

adamın dibi

maalesef cimbomluların geneli biraz alık oluyor

keremin ne olduğunu iki dakkada anlamak lazım gelirdi

başlığına yazamıyoz yıllardır kerem denen herifin

bunun haklı gururunu yaşıyoz an itibariyle

he bu arada günlerce sayfalarca konuşulması da komik

bomboş topçu

keşke alsalar

Ne kadar saçma bir şey arkadaş adam oynamış gitmiş oynadığı senede gayet şampiyon olduk.

Senin özelinde değil renktaş ama ben bıktım. Her ama her ismi geçen kaleciye bir kulp bulundu şu forumda. Valla bıkkınlık geldi. Donnarumma’ya bile “Geriden oyun kuramayız yaaaa” diyenler vardı…

Gelecek kaleciyi illa birileri yerin dibine sokacak. Bundan benim anladığım bu.

Edit : R.tas ben isimleri karistirmisim arastirdigim kaleci Restes'ti Lammens degil . Lammens yazan her kismi Restes olarak revize edelim : )

Donmarumaya laf eden simarikliktan eder dunyanin en iyisi ...
Lammensin birkac mac videosuna baktim bazilari cok begenebilir goze hos gelen kurtarislari fazlaca ama dedigim gibi ben muslera gibi daha dengeli kalecileri seviyorum... Volkan demirelin jeneriklik kurtarislari ucup sicramalari fazladir ama sabanligi da coktur ..
Musleraya uzaktan şut geldiginde topu sektirir mi diye bir teredettumuz olmuyordu bunu cogu kaleci aratacak maalesef..Tabi Musleranin da zaaflari vardi ayagi kotu duran toplarda iyi cikamam gibi ama genel olarak her ozelligi orta veya ustuydu..

Son düzenleme:
Muslera'nın yerine kim gelse küfür yicek

Acaba kimseyi almasak millet tamam ulan herhangi biri gelsin diyince kışın fln mı alsak ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt