- 22 Kasım 2008
- 11.509
- 7.083
- 2.493
Lammens mi Restes mi
Scout31ciler ne diyor bu versusa
Lammens'i izlemedim. Restes videolarda öyle aşırı güven verici gelmedi. Sanki Lammens kumarı ağır basıyor kafamda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lammens mi Restes mi
Musleranin elleri kücük diye neler dendiKaleciler oyun kurmak için değildir
Zahaaa
hep savunduk
adamın dibi
maalesef cimbomluların geneli biraz alık oluyor
keremin ne olduğunu iki dakkada anlamak lazım gelirdi
başlığına yazamıyoz yıllardır kerem denen herifin
bunun haklı gururunu yaşıyoz an itibariyle
he bu arada günlerce sayfalarca konuşulması da komik
bomboş topçu
keşke alsalar
Sadece oyuncuyla anlaştığımızı söylemiş. Inanırım vala. Biz ya oyuncuyla ya da kulübüyle anlaşıyoruz zaten. İkisiyle birlikte anlaşamıyoruz. Tam bize göre bir iş.Kolpa bu yav en az 40 ister Toulouse
Ayak fetiscilerine ifrit oluyorum , kalecinin ayakla oyuna etkisi %1 bile değil, yok ayağı iyi değilmiş,Musleranin elleri kücük diye neler dendi
Kaleciler oyun kurmak için değildir
O tren çoktan kaçtı, seçecek durrumda değiliz artık, kimsede birinci kalecisini vermez , ligler, elemeler başladıOnce kendi isini yapacak ama onemli bir husus pozitif futbol acisindan
Lammens mi Restes mi
keremin karaktersiz olmasıyla zahanın ruh emici 1 angut olması arasında en ufak bağlantı yok alakasız olmuşZahaaa
hep savunduk
adamın dibi
maalesef cimbomluların geneli biraz alık oluyor
keremin ne olduğunu iki dakkada anlamak lazım gelirdi
başlığına yazamıyoz yıllardır kerem denen herifin
bunun haklı gururunu yaşıyoz an itibariyle
he bu arada günlerce sayfalarca konuşulması da komik
bomboş topçu
keşke alsalar
Edit : R.tas ben isimleri karistirmisim arastirdigim kaleci Restes'ti Lammens degil . Lammens yazan her kismi Restes olarak revize edelim : )
Donmarumaya laf eden simarikliktan eder dunyanin en iyisi ...
Lammensin birkac mac videosuna baktim bazilari cok begenebilir goze hos gelen kurtarislari fazlaca ama dedigim gibi ben muslera gibi daha dengeli kalecileri seviyorum... Volkan demirelin jeneriklik kurtarislari ucup sicramalari fazladir ama sabanligi da coktur ..
Musleraya uzaktan şut geldiginde topu sektirir mi diye bir teredettumuz olmuyordu bunu cogu kaleci aratacak maalesef..Tabi Musleranin da zaaflari vardi ayagi kotu duran toplarda iyi cikamam gibi ama genel olarak her ozelligi orta veya ustuydu..
54 numara terlik giyiyormuşEdersonun ayaklari müthis mesela
O zaman tarantino bir filminde oynatır yakında mutlakaEdersonun ayaklari müthis mesela
Biraz gençlik etkisi de vardır belki be... Öğrenir belki zamanla daha az sektirmeyi? Olamaz mı? Muslera'nın da bize gelmeden önce sakarlıkları çok olduğunu söylüyorlardı. Gerçi bizde de yaptı sakarlıklar ama çok da fazla değildi sanki. Bizde de baya gelişti Muslera belli açılardan...
Ayak fetiscilerine ifrit oluyorum , kalecinin ayakla oyuna etkisi %1 bile değil, yok ayağı iyi değilmiş,
o zaman Sara geçsin kaleye