Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.761
- 59.195
- 3.423
başakşehir fena kadro kurmamış ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasaklı kaynak farklı, sahte duyumcu kolpa haberci paylasmak farklı tarife"Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsaade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. "
En son yasaklı kaynaktan dolayı 7 gün uzaklaştırma verdiniz.
1 gün pek gerçekçi gözükmüyor. Kural neye göre veriliyor acaba. 16 senelik üye bu biraz dinlendirelim dediler heralde...
O cinci karı haklı çıkacak gibi.basaksehiri favori gördüydu 2025 ya da 2026 içinbaşakşehir fena kadro kurmamış ha
Bana kampanyalı tarife verilmiş, sevindim.Yasaklı kaynak farklı, sahte duyumcu kolpa haberci paylasmak farklı tarife
Şu oynadıkları Viking bize gelse dayağı yemiştikbaşakşehir fena kadro kurmamış ha

Güvenilir mi ?
Transfer komitesi ve yönetim biçimi sayesinde Süper lige Demir attılar.başakşehir fena kadro kurmamış ha
Güvenilir mi ?
Acayip transferler yapmışlar cidden. bjk'yi geçebilirler bu sezonbaşakşehir fena kadro kurmamış ha
Simpsonlar 2026 CL şampiyonu GS diyor galibaO cinci karı haklı çıkacak gibi.basaksehiri favori gördüğü 2025 ya da 2026 için
Simpsonlar 1000 tane şey der çok azı olur, olanlar gündem olur. Olmayanları kimse konuşmaz.Simpsonlar 2026 CL şampiyonu GS diyor galiba
Sezon içinde Osimhen için de aynısını diyordunuz. Gsyi hafife almamayı ogretecegiz size az sabır.75 milyona Osi aldığımız sezon 30-40 verip Donarrumma alırız kesin
evet.
Başaka da dayak attılar da gol atmayı bilmiyorlardı.Şu oynadıkları Viking bize gelse dayağı yemiştik
![]()
O cinci karı haklı çıkacak gibi.basaksehiri favori gördüydu 2025 ya da 2026 için