Transfer Nöbeti #14| 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zahaaa

hep savunduk

adamın dibi

maalesef cimbomluların geneli biraz alık oluyor

keremin ne olduğunu iki dakkada anlamak lazım gelirdi

başlığına yazamıyoz yıllardır kerem denen herifin

bunun haklı gururunu yaşıyoz an itibariyle

he bu arada günlerce sayfalarca konuşulması da komik

bomboş topçu

keşke alsalar

Kerem'in sağlam ayakkabı olmaması, sorunlu kişiliği olması Zaha'nın bizdeki dönemini iyi yapmıyor. 2-3 maç harici iyi oynamadı işte. Bizim sisteme de tam uymadı, belki biraz da Okan ona uygun bir rol veremedi. Öyle veya böyle o paraları hak edecek top oynamadı, elden çıkartılması gerekiyordu, sağolsun uzatmadan gitti o da...

Arkasından sosyal medyada sallayanlar (forumda demiyorum, buranın amacı bu konuları tartışmak), ona DM'den falan mesaj atanlar, adamı tahrik edenler gerizekalı o başka...

Zahaaa

hep savunduk

adamın dibi

maalesef cimbomluların geneli biraz alık oluyor

keremin ne olduğunu iki dakkada anlamak lazım gelirdi

başlığına yazamıyoz yıllardır kerem denen herifin

bunun haklı gururunu yaşıyoz an itibariyle

he bu arada günlerce sayfalarca konuşulması da komik

bomboş topçu

keşke alsalar
keremin karaktersiz olmasıyla zahanın ruh emici 1 angut olması arasında en ufak bağlantı yok alakasız olmuş

Edit : R.tas ben isimleri karistirmisim arastirdigim kaleci Restes'ti Lammens degil . Lammens yazan her kismi Restes olarak revize edelim : )

Donmarumaya laf eden simarikliktan eder dunyanin en iyisi ...
Lammensin birkac mac videosuna baktim bazilari cok begenebilir goze hos gelen kurtarislari fazlaca ama dedigim gibi ben muslera gibi daha dengeli kalecileri seviyorum... Volkan demirelin jeneriklik kurtarislari ucup sicramalari fazladir ama sabanligi da coktur ..
Musleraya uzaktan şut geldiginde topu sektirir mi diye bir teredettumuz olmuyordu bunu cogu kaleci aratacak maalesef..Tabi Musleranin da zaaflari vardi ayagi kotu duran toplarda iyi cikamam gibi ama genel olarak her ozelligi orta veya ustuydu..

Biraz gençlik etkisi de vardır belki be... Öğrenir belki zamanla daha az sektirmeyi? Olamaz mı? Muslera'nın da bize gelmeden önce sakarlıkları çok olduğunu söylüyorlardı. Gerçi bizde de yaptı sakarlıklar ama çok da fazla değildi sanki. Bizde de baya gelişti Muslera belli açılardan...

Biraz gençlik etkisi de vardır belki be... Öğrenir belki zamanla daha az sektirmeyi? Olamaz mı? Muslera'nın da bize gelmeden önce sakarlıkları çok olduğunu söylüyorlardı. Gerçi bizde de yaptı sakarlıklar ama çok da fazla değildi sanki. Bizde de baya gelişti Muslera belli açılardan...

Son yillarda yan toplari bile gelisti kalecilik diger mevkiilerden cok farkli cidden

Ayak fetiscilerine ifrit oluyorum , kalecinin ayakla oyuna etkisi %1 bile değil, yok ayağı iyi değilmiş,
o zaman Sara geçsin kaleye

Kalecilerin ayaklarının iyi olmasının oyuna etkisi eğer topa sahip olucam, pasla çıkacağım diyen bir takımsan %1'den çok daha fazla artık... Hala bunu reddetmek saçma... Oyun kurmak için bir kişinin geriye gelmesi gerekmiyor kalecin rahat top kullanınca... Bu da saha içindeki bütün baskı eşleşme dengesini değiştiriyor. Kalecisi top kullanabilen takımla top kullanamayan takıma baskı yapmak arasında dağlar kadar fark var...

Ancak elbette önce top tutacak, hata yapmayacak falan filan yani, o kısıma itirazım yok. Sadece %1'e itirazım var. Mesela kalecinin ayağının iyi olması bekin ayağının iyi olması kadar önemli artık en az. Tabi topla çıkıcam, topa sahip olucam diyorsan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt