Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yerine önerin var mı üstad?![]()
duyan da beli dönse bişey olacak zanneder
Yerine önerin var mı üstad?
Beraldotransfer yoksa ünyay heis
mümkünse nelsson kalsın
transfer olacaksa sporting'deki debast, brighton'daki van hecke yahut brentfort'dan collins istiyorum şu an içün
singo da olabilir
#yeter ki kurtulalım
Beraldo
Ndicka
Kim Jae
Bunlar güçlü adaylarmış
Sırf Gardi'nin "we're trying" lafını ağzından kaçırmasına dayanarak aslında 1-2 genç kaleciyle anlaşmasak da anlaşmaya yakın durumda tuttuğumuzu, en azından oyunculardan "gelirim" onayını alıp hem kendisinin hem kulübünün taleplerini karşılayabileceğimizden emin 1-2 alternatifi net bir anlaşma olmasa da kenara yazdığımızı ve Donnarumma, Ederson ve belki onlar gibi 1-2 adayın durumunun netleşmesini veya kararlarını vermelerini beklediğimizi düşünüyorum. Yani fırsat çıkması muhtemel 1-2 büyük isim var, onları bekliyoruz AMA gerçekçi b ve c planlarımız da yok değil. Atıyorum Lammens'in kulübü şu kadar istiyor, öyle sezon başladı artık satmam kafasında da değiller, talepleri karşılanırsa son günlere kadar satımkarlar, oyuncu da şu civarda maaş istiyor, onda da sorun yok, onu zaten alabiliriz. Lammens gibi bir iki tane daha isim var hatta benzer şekilde gerçekçi şekilde istersek alabiliriz gibi duran ama biz belki ayrılık kararı alır diye Donnarumma'yı bekliyoruz. Wishful thinking de olabilir bunlar tabi...
Yok eğer fırsat oluşmazsa cepte gördüğümüz gerçekçi b-c planları olmadan dev fırsat kalecisi kovalıyorsak yandık... Fırsat çıkmazsa sap gibi ortada kalabiliriz. Umarım o kadar kötü değildir tablo...
bir de transfer organik bir şey adam son dk satmıyorum diyebilir daha çok para isteyebilir. Hayal peşinde koşmaya gerek yok daha fazla. Bu işin sonu kaleye Cuesta gibi birini almak olacak.tzolakis/lammens tarzı isimlerle anlaşma zemini oluşturmuşsak donnarumma veya ederson gibi doymuş paragöz herifleri beklemek abuklamak olur doğrusu
tzolakis/lammens tarzı isimlerle anlaşma zemini oluşturmuşsak donnarumma veya ederson gibi doymuş paragöz herifleri beklemek abuklamak olur doğrusu
Ederson için haklı olabilirsin ama Donnarumma için öyle olmadığını umuyorum, hala 26 yaşında bu adam, biraz paragöz olabilir ama onun dışında iş ahlakına dair bir soru işareti duymadım. Eğer gelecekse oynamaya gelecektir. O yüzden ben yönetici olsam ve fırsat oluşma şansını yüksek görüyorsam (ki Chevalier transferi gerçekten bitti bitecekse o ihtimal yüksek gibi duruyor) ben de beklerim kendisini. Beni Donnarumma hakkında tek düşündüren detay bizle sözleşmesini tamamlayınca (ki 4 yıldan fazla yapmaz, hatta belki 3'te diretir) bedavaya gitme olasılığının yüksekliği. O mevzu olmasa 50-60m isteseler çıkartır veririm düşünmeden. O mevzuya rağmen 30-35'i de vermeye gayet razıyım hatta... Param yetiyorsa tabi... Dünyanın en iyi kalecisini en prime dönemine daha yeni girerken almak için şartlar zorlanır ve beklenir abi. O ihtimal varsa beklenir.
Ayrılırken bedava gitmemesini garanti altına almak için de iyi düşünülmüş çok stratejik maddeler konulabilir. Şimdi bu saatte detaylarına kafa patlamak istemiyorum, nasıl bir şey yapılabilir ama işte artık kontratlarda bir sürü değişik enstrüman ve detay olabiliyor. Satıştan Donnarumma'ya pay, tarihlere göre belli serbest kalma maddeleri, duruma göre yıllara göre otomatik değişen maddeler, yok sadakat primi falan (onun tam nasıl işlediğini öğrenemedim ben de açıkçası gerçi) ve tabi süreç içerisinde doğru zamanda doğru tekliflerle giderek kontratını uzatmak gibi... Ama sadece 4-5 sene bile kalemizi korusa, belki tuzlu olur ama bir yandan da hakkını verir sanki...
Santos? Iyi topcuydu da o sakatliktan sonra nasil döner bilinmezLille sağ bekine teklif yapmışız çapraz bağları koparan Portekizli bebe, menajer arkadaşım söyledi, sakatlıktan sonra fiyatı düştü galiba
bir de transfer organik bir şey adam son dk satmıyorum diyebilir daha çok para isteyebilir. Hayal peşinde koşmaya gerek yok daha fazla. Bu işin sonu kaleye Cuesta gibi birini almak olacak.